Eladtam az autóm, ami 1992-es citroen volt, a vevő később csúszós kuplungról panaszkodott. Mit lehet tenni? Folytatás lent.
mit mondott a vevő mit szeretne?
garancia a kiskapuig szól egyébként,főleg egy 22 éves kocsinál.neked nem kell tenned semmit,a vevő köteles a nevére íratni különben megbüntetik.
bár a forgalomból történő kivonást nem értem.te bejelentetted hogy eladtad az autót ugye?
Pénztártól való távozástól számitva reklamációt nem fogadunk el:)
Ne dőlj be nekik. Oldja meg. Amikor átadtad rendbe volt, hogy mit csinált vele, hogy vezette és mi mentz ezért tönkre, az ő dolga.
1992-es kocsi nem fiatal, amikor megvette tudhatta, hogy bármikor hiba merülhet fel. Jó nagyot ints be neki.
* szántóvető-> igen, úgy értettem, hogy bejelentetted hogy eladtam az autót.
* Koplárovics Béci-> nem tüntettük fel az adásvételin, de gyakorlatilag, amikor próbaútra indultunk azt látta 2 ismerősöm + a vevővel ismerőse. A próbaúton az autóban én voltam és ők ketten.
* Annyit mondott telefonba, hogy holnap személyesen beszélünk még az autóval kapcsolatban.
Nur keine panik!
Semmi gondod nem lehet belőle.Szólt hogy csúszik a próbaúton? Nem. Aláírta az adásvételit? Igen. Akkor?
Ha hívogat meg házra/lakásra járkál fenyegesd meg hogy feljelented zaklatásért.
Akkor szard le hadd pampogjon, és főljön a saját levében.
Meg egy 100.000 forintos autónál mit várt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!