Szilver69 kérdése:
Eladtam az autóm, ami 1992-es citroen volt, a vevő később csúszós kuplungról panaszkodott. Mit lehet tenni? Folytatás lent.
Figyelt kérdés
A vevő egy tanú + én kiséretben próbaútra vitte, és úgy döntött, hogy meg veszi - 100. 000 ft-t adott érte. Pár óra elteltével hivott mobilon, hogy csúszik a kuplung (ez nekem eddig "nem tűnt fel" - nem okozott gondot). Az adásvétel után mentünk a hivatalba, és miután kivonattuk az autót forgalomból, akkor jött a hivás a "problémáról". Mit tehetek most ilyenkor? Rejtett hibának minősül ez?#csúszóskuplung #adásvétel eladás
2014. szept. 15. 19:17
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi gyors válaszokat
2014. szept. 15. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!