Mi van ha leveszem a lábam a kuplungról?
Fél éves jogsim van,de kicsit még mindig félek a kuplung használatától. igazából az oktató nem nagyon szólt bele a kuplunghasználatomba,annyit mondott h kanyarba már felengedett kuplunggal menjek. vizsgán is olyan hibám volt h többször van benyomva a kuplung mint kellene.
félek,h túl sokszor váltok,esetleg feleslegesen. ezzel kárz téve a kocsiban. pl. rövig 50-100m-es szakaszoknál 2-esből felvátok hármasba,mikor látom mások inkább lassabban mennek el odáig. nem tudom miért.h bemelegedjen az autó miután elindultunk? eddig mindig a kocsi hangja alapján váltottam,de ma már nem azt figyelem hanem a fordulatszámot. nem akarom h elérje a 2Ezret mert akkor sokat fogyaszt. meg amikor araszolunk a kocsisornál,mondjuk körförgó előtt hosszu sor van,akkor jól teszem ha 1-esben megyek végig? vagy 2-esben kellene?
Lány vagyok
Ha lassan veszed le a lábad akkor nem, ha "leugrasz" róla akkor megugrik.
Én sokszor amikor dugó van akkor csak kuplunggal megyek gáz nélkül.
Ez gyakorlás kérdése, de fél év alatt bele kellett volna jönni az egészbe.
Meg ez a 2000 felett sokat fogyaszt...
Nekem 8-at eszik az 1.4-es G Astra amikor 3500 körül váltok.
Uhh hallod én is lány vagyok,de hogy kaptál te jogsit?
Nekem nincs, de azt még én is tudom hogy az 1-es ,csak induló fokozat. Vagy könnyent tudsz vele beparkolni ,gondolom:) Na de 2-es biztos kell ahoz hogy haladj ,és ne vágd tönkre az autódat. Szerintem a kuplungot csak váltáskor kell nyomni ,máskor nem. Ha felengeded gyorsul az autó sztem. Na majd kapsz szakizseni választ, de én ezt mondanám.
"fél év alatt bele kellett volna jönni"
azóta nem kezdtem el vezetni,csak most van lehetőségem,egy ismerősét,de nagyon szeretk vezetni. még nem érzem magam jónak,bénázok,főleg ha hátsó ülésről közbeszólnak.. :)
hát 3-as válaszolo nem csodálom,h csak 24%-osan ad hasznos válaszokat! remélem amikor te tanulsz,veled is lesznek ilyen bunkók,és sokszor beégsz majd órán.. hi-hi :P
amit leírtál azt tudom nagyjából.
inkább kérdezem az okos fiukat,akik tényleg értenek hozzá,nem ugy mint mi lányok.
Egyébként engem meg tényleg érdekel minden,nem kell menőzni h te milyen okos vagy.. ahhoz még élj egy pár száz évet
Beégek órán? :D Úgy mint te ? :)
Nem hiszem, ha lesz jogsim, akkor nem fogok béna kérdéseket feltenni ,ami tök béna dolog ,de mindegy :)Azért vagy ott hogy megtanuld, nem?
A válaszaim meg azért ilyen %-ban vannak mert, őszinte vagyok ,nem olyan mint te ,aki privátban írogat.
ja és egyébként azt mondják jól vezetek!3-as
ezért szeretnék minél magabiztosabb tudást,amire a 3-as nem igazán fog szert tenni sztem..
és uhh hallod,mindenem elsőre sikerült,sokat tanultam,de az elmélet az kevés. agyakorlatin meg nem törödik veled az oktató,ugyvan vele,h az életben majd megtanulod.
és nekem ezelőtt soha nem volt lehetőségem vezetni,családban soha nem volt kocsi,és jogsija sincs a szüleimnek. én küzdök és akarom,te nagyokos itt meg fikázol menőzől,azt egy db sz-rt se érsz. gondolom te vagy a suli egyik legmenőbb üresfejű libája. gondolom neked azért apuci hátha aládtesz egy kocsit,azt bedob,üjjé,oszt vezess. hajrá.. aztért köszi..
Na jó..hagyj engem békén te szerencsétlen.Jövök ide segíteni,leírom amit tudok, te meg átmész személyeskedésbe.
Bocs hogy írtam, és bocs hogy szemetszúrt idétlenséged.
Liba a tudod kid..ne sajnáltasd már magad, szánalmas.
Igen! többnyire azért voltam ott h tanuljak. feltéve ha nem egy olyan oktatót fogsz ki akitől ha kérdezel azt mondja nem mondja el.. na kösz a semmit..
ja és ez csak a második. az első pedofil volt aki meg azt mondta ha túl gyorsan megyek feljebb teszi a kezét a combomon na takarodj. köszönöm szépen a magyar oktatást.. ennyit ér.
hiába magolom én be a könyvet,és átmegyek a gyakorlaton az csak egy papír. a célom az h teljesen megértsem a jármű müködését.
ami neked szándékodban sincs. most úgy őszintén.. :)
egyébként meg órán egyszersem égtem be. lefulladni alig fulladtak,nálam vannak 1000bénábbak,sajnos az utakon is..
Te 24%-os vagy,én meg 24éves. azért tegyünk már különbséget. lehet h még sokmindenhez nem értek vezetés terén,de én legalább beismerem,nem itt villogok,int a negro a szádban..
És bennem van az akarat a szeretet a tanulás irnt,azért,h ne okozzoak se magamnak,se másoknak kárt..
az őszinteséged meg egyenlő a naivsággal,tudatlansággal,talán azért pontoz le mindeki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!