Jobbkezes elsőbbség (részletek lent)?
"védett útról jött egy kisteher"
Öööö akkor most ez miért jobbkezes elsőbbség?
Amúgy vagy te mérted fel rosszul és fékeznie kellett, vagy csak egy szokásos idegbeteg tehersofőr volt aki pikkel a bringásokra. Ezt csak ti ketten tudhatjátok.
A jobbról jött és a védett út azért nem egészen ugyanaz.
Most gondolom azt várod, hogy egységesen azt mondjuk, hogy ő volt a farok, mert te simán átértél és neki még fékeznie sem kellett. De mi lett volna akkor, ha Buksi kiszökött és eléd szaladt volna, te perecelsz ő meg át megy a nyakdon? vagy épp Mari néni is sza rik a kreszre és eléd mászik, vagy megnyílik előtted egy dimenziókapu...
Persze 10 000-ből 9999-szer nem történik semmi, de ha pont te vagy a 10 000., akkor bizony megdöglesz. Ezt jó lenne észben tartaniuk a bringásoknak, mert amíg a gépjárművel szabálytalankodókat védi a kasztni,légzsák,biztonsági öv, addig téged semmi nem véd.
Amúgy nem tudom megítélni a helyzetet, nem voltam ott. Nem tudom van-e jogsid, szoktál-e vezetni és meg tudod-e racionálisan ítélni, hogy az a szerinted kellő távolság szerinte is kellő távolság volt vagy sem. :D
1 ha sokat bringázol megtanulhatnád a kreszt. Az nem árt....
2 akinek nincs jogsija nem tudja annyira felmèrni a sebessèget
-azért, mert elkövettem egy fogalmazásbeli hibát?
-egyértelműen sikerült, mert bőven előtte értem át a kereszteződésen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!