Mért van az hogy a zebrán senki nem adja meg az elsőbbséget a gyalogosnak?
A zebránál a gyalogosnak van elsőbbsége és a vizsgán nagyon szigorúan megbuktatnak érte ha nem tartom be.De akkor a közúton az összes autó megbukna hisz engem 2-szer engedtek át a zebrán életemben egyszer egy 40 körüli férfi egy audival a másik pedig azért engededt át mert a sarkon rendőrök álltak és rálátak a zebrára.
Szerintem bekelenne kamerázni a zebrákat és aki nem engedi át a gyalogost azt megbüntetni hisz akkor minek ez a szabály ha senki nem tartja be akkor mért nem törlik el?
-ha én odaállok a járda szélére,már akkor csikorogva fékeznek,és integetnek,hogy menjek át előttük,pedig van,hogy nem is akarok még átmenni :
1reszt hatarozatlansag, multkor is intek a gyereknek, kozbe gurulok, ujrafelem nez, megall, akkor mar nekem is meg kell, majd att megy....pedig egyrtelmuen jeleztem is neki.
masreszt: elmegy a piba sok ember, aki ott all neki beszelgetni, kozbe meg be is mozdulgat, azt hiszed menne, esze agaba...
harmad, mikor a majom semmifele zebra, o meg tok termeszetesen belep a kocsik koze.
annyi esze keves gyalogosnak van h @ 24 tonnas kamiont ne szivassa...
nalatok csak a bicosok a rosszabbak...
Ha nem teremtesz szemkontaktust és csak ácsorogsz az út szélén, nem engednek át. Ha viszont látják rajtad, hogy te úgyis átmész, akkor meg fognak állni (vagy van pár paraszt aki kikerül a szembejövők oldalán át, de az ő mozgásukon úgyis látni fogod, hogy nem akarnak megállni.)
A bringások szidására is reflektálnék: én elég sokat tekerek városban és soha nem mentem még át a piroson, nem szoktam kiszámíthatatlan manőverekbe kezdeni és mégis emiatt az elbåszott általánosító hozzáállàs miatt vannak, akik érezhetően szívatnak. A tököm tele van az utakon uralkodó efféle intoleranciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!