Érdemes olyan autót venni ami egy udvaron állt vagy 5 évig és hozzá se nyúlt senki?
Attól függ... Ha valami ritka, esetleg régi típus amire nagyon fáj a fogad és rettentő olcsón adják, akkor talán igen. De ha valami olyan amiből van kínálat (Swift, F Astra, Golf 2), akkor el kell felejteni, mert 5 év a szabadban törődés nélkül megeszi az autót.
Nekem egy Opel Rekord B miatt fáj a szívem 1 éve: akkor láttam meg, tengelyig süllyedve a sárba és derékig érő csalánban. Szürke forgalmija van, a néni 20 ezerért odaadta volna (csak nekem, mert jóban vagyunk) - de az ilyet nem szabad bevállalni hacsak nincs donorautó meg karosszériás tudás felszereléssel az ember keze ügyében...
Motort nem beindítani, elvontatni szervizbe, ott olajcsere + akksicsere, hűtőfolyadék csere, stb...
Aztán utána beindítani, és megnézni, mi a helyzet vele.
Akkor derül ki minden. Viszont sajna ez egy kb. 60.000-es költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!