Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tanuljam ha senki sem...

Hogyan tanuljam ha senki sem segít?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nagyon szeretném megtanulni az autók, motorok javítását, működtetését és persze szeretném használni is őket. Van egy bátyám neki mindenki ezt akarja tanítani, de ha én szóba hozom azt mondják úgysem érteném, meg hasonló kifogások. A motoron váltást is nagyon hamar megtanultam, és a szerelést is szeretném elsajátítani de hát ez nem olyan amibe csak úgy egyedül belevághatok. DE senki sincs aki segítene megtanulni... Mit tehetnék, engem nagyon érdekelnek a járművek...

16/L

2012. márc. 25. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
iratkozbe gépjármű szerelőnek ,,,,nem vicc jol fizet kulföldön vannak női szerelők.
2012. márc. 25. 16:05
 2/12 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Némi gépjármű-szerkezettan ismeretre szükséged lesz. A 2,4 ütemü Otto, és Diesel motorok működése, felépítése, szerkezete és így tovább.
2012. márc. 25. 16:07
 3/12 Agytörzsi Prof. ***** válasza:

1:40 1:40

www.youtube.com/watch?v=zjIuRPuMVEE

2012. márc. 25. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez azért van kedves tizenhat éves lány, mert nem megszokott, hogy lány létedre ilyesmi érdekeljen. Gondolom a szüleid sem úgy képzelnek el idősebben, hogy könyékig olajos, kékszínű overálba szerelgetsz autót egy dzsuvás műhelyben. Inkább valahogy úgy, hogy ülsz egy íróasztal mögött és telefonálgatsz vagy hoszteszkedsz, meg ilyen szarságok. Én tisztelem a férfi szakmák iránt affinitást érző nőket.
2012. márc. 25. 16:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, amúgy ciki ha egy csajt is érdekelnek az autók, motorok ?? :O
2012. márc. 25. 16:20
 6/12 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Miért lenne ciki? Ettől szerintem némileg vagányabb lesz a nő!
2012. márc. 25. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:

vegyél ilyen témájú könyveket. Én tanulok műszakit, van külön gyakorlatom is, ahol a gépekkel foglalkozunk, és nagyon szeretem. Nem mondom, hogy meg tudnék szerelni egy kocsit, de azért van fogalmam, hogy mi hol van, és hogyan működik.

19l

2012. márc. 25. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, sőt jobban meg lehet belőle élni mint a tipikus női s*ggvakarásból. De mért nem mentél el mondjuk műszaki szakközépbe, vagy egy rakat gépészeti technikum, ott nemhogy kéne hanem muszáj lenne ezt tanulnod, utána meg mehettél volna gépészmérnökire, ha amellett jól megtanulsz németül, degeszre kerested volna magad valamelyik multinál.

Külföldön teljesen megszokottak a női mérnökök, csak ebben a cifraparaszt nyomortelepen van még mindig meg ez az agyi szegénység hogy ilyen sz@rravaló humbugszakmákat tanulnak ki a tehetségesebb lányok is mint aktatologató.

2012. márc. 25. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Írd ki merre laksz, hátha tudunk ajánlani valami jó arc szerelőt, akinél elleshetsz pár dolgot szabadidődben.

Szerintem kezd az elméleti dolgokkal, kezdetben talán elég a wikipedia, google, fórumok, injektor.hu-n a leírások stb.

2012. márc. 25. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerezz be egy lestrapált régebbi autót, motort. Lehetőleg olyat amihez elérhető szervizkönyv és ess neki.

Elrontani elég nehéz. Viszont az alapokat nagyon könnyű megtanulni.

2012. márc. 25. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!