Szerintetek visszataszító ha egy lány motorozik? Nem fogom abbahagyni senki miatt sem, de jó lenne tudni pár véleményt, eddig elég sok negatívat kaptam emiatt!
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 12:15
2/21 anonim válasza:
Egy lány, aki nagyon tetszik nekem és akivel ismerkedem is egyben, a motorozás megszállottja. Ráadásul nagy motorral, nem robogón. Én nem bánom, tiltani nem fogom tőle, csak arra kérem mindig, h nagyon vigyázzon magára. :$
3/21 A kérdező kommentje:
én sem robogózom, és a barátomnak sincs ellenére, hisz ő is motoros. de mivan ha ő nem lesz?? akkor mindenki azt fogja mondani h fiús vagyok??
2011. aug. 18. 12:27
4/21 anonim válasza:
Én hiányolom a motoros lányokat ebből a nyamvadt világból.:) Olyan jó, hogy megkérdezed: -Megyünk egyet gurulni? Erre ő: -Már alig várom!
Kell ennél több?:D
16 éves motoros srác
5/21 anonim válasza:
Nem visszataszitó,miért lenne az? Inkább tudod mi a visszataszitó??? Amikor körbezsongják a motoros pasik!!! Pitiznek nekik ezerrel! Nem kell messzire menni,csak a Sportmotor.hu ra!
6/21 anonim válasza:
Inkább legyél motoros "tökös" csajszi mint tömegnyomorék pics@...az ilyenek véleményét ne is vedd számba!
7/21 anonim válasza:
Szerintem is süti, ha egy lány motorozik :) (Sajnos csak) fiú motoros haverjaim vannak, tehát ha nem akarok egyedül menni, csak fiúkkal mehetek. Tök jó lenne, ha lenne 1-2 lány is a partiban :) és egyáltalán nem ciki.
9/21 A kérdező kommentje:
mondjuk igen, én is feltettem a gépem sportmotorra, azonnal kommentek ezrei leptek el!! mondjuk kaptam ott is hideget-meleget! sajna még eléggé kezdő vagyok, de ez a mindenem, most elkezdtem babettát tuningolni, mert a váltással bajaim vannak.
2011. aug. 18. 16:49
10/21 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem visszataszító, sőt ....
hány éves vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!