Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl visszataszító, ha egy lány 180 cm magas?
Persze normális testsúllyal :) És a kézfej /láb is arányosan nagyobb.
Vannak fiúk, akiknek pont a magas lányok jönnek be?
20/L
Egyáltalán nem visszataszító, butaságot kérdezel! :)
Bár hogy mondjam... hmm...
Egy átlag pasinak alapvetően egyszerűbb egy alacsonyabb / törékenyebbnek tűnő csajjal kezdenie... valahogy könnyebben úgy érezheti, hogy nyeregben van, hogy ő "uralkodik", ha érted, mire gondolok... egy magasabb csaj talán picit könnyebben veszi át a vezető szerepet a kapcsolatban, vagy legalábbis könnyebben érezheti úgy a pasi, hogy képes lenne átvenni a csaj az irányító szerepet... :P Főleg ha a magasságához magabiztosság, karakteresség / hihetetlen öntudatosság, kimagasló intelligencia is társul.
Nem tudom, érted-e, mire gondolok.. :) A lényeg annyi, hogy önbizalomhiányosabb pasiknak ez kissé negatív lehet szerintem... de semmiképp sem visszataszító, sőt!
22/F
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is erre gondoltam, amit a második írt. Nem tartom magam törékenynek és nem érzem, hogy fontos lenne engem megvédeni valamitől is (remélem értitek mire gondolok).
Sokszor megsajnálom a kisebb barátnőimet, amikor cipelik a 3.-ra a karton ásványvizet és segítek nekik. Kicsit, mintha kötelességemnek érezzem, hogy segítsek.
Jaaaj ez kicsit furán hangzik, de hetero vagyok :)
:D
mivel én is 195 magas vagyok, főleg a magas lányok jönnek be...:)
ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet.
egyik ismerősöm is magasabb nő létére a férjénél, de tök aranyosak, meg szeretik egymást, szóval ezzel nincs gond..
csak a sok mese meg film, ahol a nők kicsik, a férfiaknak meg nagy izmos erős bátor hősöknek kell lenniük sok embernek az ideáljává vált..
amúgy pedig nem probléma szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!