Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek visszataszító ha...

Szerintetek visszataszító ha egy lány motorozik? Nem fogom abbahagyni senki miatt sem, de jó lenne tudni pár véleményt, eddig elég sok negatívat kaptam emiatt!

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 12:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
mindjárt 17 :D köszi fiúk! :) én is szeretném ha lenne valami motoros társaság amiben tudnék mozogni, vagy akiktől tudnék tanulni. kb olyan 5-6 motorost ha ismerek.
2011. aug. 18. 20:38
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

merre fele laksz??? :DD

ahol én lakok, ott én is csak 5-6 motorost, ha ismerek és vkit személyesen még nem is láttam (osztálytárs haverja)

2011. aug. 18. 21:35
 13/21 A kérdező kommentje:
gödöllő
2011. aug. 18. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:
49%

Szia :) Én vagyok a tegnap 12:42-es :)

Babetta tuning? :) Nekem is van egy 207-esem :) Sajna a jó öreg Jikov karbival eszméletlen sokat szívok, úszószintileg... Vagy folyik, vagy lekevesell/ledadog. Kéne az enyémre egy 210es henger egy Dell'orto karbival.... :) Majd ha lesz pénzem. (kb 20ban állna meg ez az egész) :D

Várom az üzit! (sajna én nem tudok neked írni)

16/F

2011. aug. 19. 09:45
 15/21 A kérdező kommentje:
írtam neked e-mailt :D
2011. aug. 19. 11:06
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem visszataszító,sőt szerintem pont hogy vonzó!Nem tudom ki mondta ezt Neked,de biztos hogy nem túl tökös srác volt,vagy ha lány mondta akkor meg egy hülye irigy,és ne foglalkozzál vele xD

A lényeg hogy Te jól érezd magad!!!

2011. aug. 23. 19:15
 17/21 anonim ***** válasza:
60%

Dehogy visszataszító, nagyon tetszetős tud lenni.

Múltkor éppen autóztam (mert a motoron nem fért volna el a sok cucc amit vinnem kellett), és egy lámpánál beállt mellém egy iszonyat jó alakú, meg amennyire láttam szép arcú szőke csaj egy 634.6-os 350-es Jawa-n, ami patika állapotú volt. Elkezdett folyni a nyálam, hirtelen nem is tudtam hogy a csajszi vagy a motor miatt... :D

25F

2011. aug. 23. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Én is szeretek motorozni, és mindig is egy ilyen lányt szerettem volna megismerni. 125-ben utazom jelenleg a korom miatt, de ez változni fog. Ha gondolod, írj privit :)

Széles utat, gumi fákat!

17/F

2011. aug. 23. 22:00
 19/21 anonim válasza:
72%

Ami visszataszító lehet: elhanyagolt külső (motorral vagy anélkül), illetve elhanyagolt motor (bármilyen külsővel). Ha jól értem, rád egyik se jellemző - különben nem is kérdeztél volna ilyet.

Öreg motorosként csak annyit fűznék hozzá, amit sofőrsulis oktatóm mondott jóval azelőtt, hogy megszülettél volna: a közlekedésben három rend szabályt kell betartani, ha túl akarod élni - KRESZ, óvatosság, udvariasság.

Üdv!

2011. aug. 23. 23:28
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

Láttad a "Linda" című sorozatot? Gondolom nem, mert akkor nem tennél fel ilyen kérdést! :) Nézz meg belőle 1-2 részt legalább!

[link]

Itt van Linda (alias Görbe Nóra) ő énekli ezt a számot Szikora Robival, a klip meg az említett sorozatból lett összevágva.

2011. aug. 23. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!