Mit tegyek hogy párom ne cseszegessen? Ez lehet fügöség is?
Az a helyzet hogy imádok csúszni,télen,nyáron mindegy mikor.
És régóta űzöm(a gép rendszeresen átnézve,javitva,szerelve)
Leszögezném csakis és csakis üres utakon forgalom gyér időben általában éjjel,mert nem szeretnék mást(okat) a butaságommal megnyomoritani,esetleg megölni...Számomra a csúszás amikor meglengetem a gépet és az kitör fúúúúúú hát akkor kikapcsolok és szabadnak érzem magam,érzem a gép mozdulatai.Amikor sok vagy kevés az adott moozdulat lelasul az idő,szállok mint amikor tiszteségesen betéptem régen.Nekem ez a kikapcsolódásom a hétköznapokon....De itt a bökenő a barátnőm mindig jönni akar velem(ennek alapból tudom hogy örülni kéne)de ilyenkor nem akarok olyan szinten kockáztatni mert szeretem és féltem mert melletem van.De egyedűl meg nem enged el hogy csusszak,volt hogy jött utánam külön kocsival de akkor meg mégjobban féltett.Egy szó mint száz hogy tudnám vele megértetni hogy ez nagyon fontos dolog nekem mert szeretem csináli,érezni mikor lelasul egy picit az idő.
Nem vagyunk haverok.
Az a baj, kispajtás, hogy ahol te azt hiszed, hogy nincsenek, attól ott még lehetnek.
Tudod, az összes baleset azért történik, mert valaki azt hiszi, hogy ott nem jön semmi, ott nem lesz semmi, hogy azt meg tudja csinálni. Csak aztán egyszer mégsem.
Ha nem szívtad volna szét az agyad, akkor talán felfognád. Akkor talán lenne annyi vér a pucádban, hogy zárt pályán, mások előtt mutasd meg, mit tudsz. Ahol biztonságos. Ahol összemérheted a tudásod másokkal. Csak te ehhez gyík vagy. Gyáva kis köcsög, aki bújkálva, titokban mer csak csapatni.
Zárt pályát javaslom én is.
Nem csak az a gond ezel, hogy közúton akármikor eléd kóvályoghat valaki. A környéken lakóknak sem az a vágyai netovábbja, hogy a gumicsikorgásra és a kettesben 6ezret pörgő, üvöltő autódra ébredjen az éjszaka közepén...
Egy szó mint száz zárt pálya:-)Értem.
A kolegának üzenném hogy valoban nem vagyunk haverok csak haverek mivel fionoman kivántam jelezni irányodba hogy ne lépj túl egy határt,(Igen drog függő voltam évekig őnállóan segitség nélkül jöttem le és akkor mi van?)Tudom hogy veszélyes.Éppen ezért teszem igy,zárt pálya jó tipp csak kb évi 3-4 verseny van ezek meg ügye mindennek mondható de kevés.Ezért megy a gyakorlás úgy ahogy másoktól távól,jól átlátható útakon(kb 200m látsz végig úgy hogy az út szélétől 3mtiszta minden,LESZÖGEZTEM A KÉRDÉSBEN IS NEM AKAROK MÁSOKAT MEGNYOMORITANI,ezért teszem éjjel másoktól távól........remélhetöleg biztonsgosan Köszönöm a válaszókat!Űdvözlettel Stex 187
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!