Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Túl lassan közlekedek?

Túl lassan közlekedek?

Figyelt kérdés
Általában reggel közlekedek, hajnalban. Ma reggel is így tettem, úgy ítéltem meg, hogy az 50km/h egy kicsit lehet sok lenne. Nyálkás volt az út, még véletlenül sem akarok semmilyen balesetet okozni, Így 40-el haladtam. Hátam mögött már villogott egy türelmetlen autós, nem tudom hova sietett, nem csináltam nagy problémát belőle. Tényleg ennyire gáz így januárban ennyivel haladni?? Friss jogsim van.
2013. jan. 11. 17:37
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Velem mindenki előzékenyebb volt a "T" miatt, pedig Pesten vezettem...
2013. jan. 12. 23:56
 22/26 Hunter92 ***** válasza:
A pesti morál lehet, hogy másabb, mint a debreceni. Én itt az ellenkezőjét tapasztalom.
2013. jan. 13. 09:29
 23/26 A kérdező kommentje:
Volt kint T betű, de nagyon hamar leszedtem, Pesti vagyok. Gyakorlatilag mehettem bármennyivel, akkor is le akartak előzni. Volt egy balesetveszélyes szituáció, utána döntöttem, hogy leszedem. Történt ugyanis, hogy egy taxis megelőzött, viszont rosszul mérhette fel, mert szemből a gyors busz jött üveghangon, kicsit lassítottam, hogy beférjen elém, ezt meg is köszönte. Ha nem lett volna kint a matrica, szerintem nyugodtan jött volna mögöttem, nem érez késztetést az előzgetésre. Sajnos tény, hogy irritálja az embereket, lenézik a kezdő vezetőket, pedig senki sem jogsival jött ki az anyukájából.
2013. jan. 13. 10:30
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondom: Akit lehet,engedjünk el,ha látjuk hogy gyorsabb mint ahogy mi haladunk.. Ha meg ebből nem ért,nyomjuk a pofájába az ablakmosót..
2013. jan. 13. 19:39
 25/26 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező,szinte 100%,hogy egy buzeráns taxis ment mögötted..

Az pedig akkor is túrt volna,hogyha 60-nal mész,mert címre sietett..

Én még lassítok is általában,ha összefutok egy ilyen guruló koldussal...

2013. jan. 13. 23:02
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha Te úgy ítélted meg, hogy ez az a sebesség, amivel biztonságosan tudsz közlekedni akkor menj ennyivel. Akinek nem tetszik majd megelőz.

Különben meg fölösleges aggodalmaskodnod emiatt, mert a mögötted haladó dudálós autós valószínűleg roppant fontos ember lehetett. Ezért (és most itt a lényeg) mehettél volna Te akármennyivel, még 60-70-el is, egy lottó nyereményt teszek rá, hogy akkor is megelőzött volna.

Mert vannak olyanok akik a közutakon élik ki az isten-komplexusukat, és eszükbe sem jut, hogy a másik nem annyira tapasztalt, esetleg nincs annyira biztonságos 25 milliós autója amivel meg merné kockáztatni a gyorsabb haladást.

T5 te meg szerintem sürgősen vegyél be egy nyugtatót kisapám mert a végén balesetet okozol az agresszív viselkedéseddel!

2013. jan. 15. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!