Miért a belső sávban kell menni ha gyorsan haladsz, és a külsőben, ha lassan?
"Városban nem érvényes..."
Ezt a baromságot...
ma 13:39!
Olvass el egy KRESZ könyvet! Mondok egy példát Budapest Váci út, szerinted? Tudás nélkül nem kéne kötekedni...
Tessék: [link]
Idézek belőle:
"Lakott területen lévő, párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza."
Ha idézgetni tudsz, akkor olvasni nyilván már tudsz. Már csak értelmezni kéne megtanulni!
"...a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza." Ez azt jelenti funkcionális analfabéta barátom, hogy a gyorsabb a belső sávban, a lassabb, a külső sávban halad! Nézd meg légy szíves a kérdést! Akkor miért is nem igaz a városra?
Egy kicsit kevesebb arccal, és egy sokkal több VALÓDI tudásanyaggal kellene felszerelkezni mielőtt beszólogatsz kicsirigó!
Én az első válaszolónak a mondatára reagáltam:
"Mert a jobbra tartási kötelezettség van érvényben Magyarországon ."
"beszólogatsz kicsirigó!" Falun lehet, hogy rajmenőkeménycsávó vagy ezzel a dumával, de itt csak égsz vele, mint a Reichstag.
Őrülök neki hogy ilyen emberek haladnak melletem az úton.
Az első válasz tömör,velös és könnyen értelmezhető. Ne bonyolítsuk please!
Én 13.45-re reagáltam, aki kicsit nagyobbat harapott, mint amit meg tud rágni, és engem kóstolt be. Ha azt te írtad, akkor nem értem a felháborodásod. Nem én kezdtem...
Amúgy meg inkább "égek" egy szar dumával, mint tudatlansággal és nagyképűséggel...
Végül pedig: az elsőnek tényleg igaza van, csak nem volt elég részletes (a kérdező ebből még nem láthatta a lényeget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!