Adott szituációban mit tennél? Beszólnál a bringásnak?
ne idegesítsd ezen se magadat,hulye ember mindig volt/van és lesz is,
én városban autózom legtöbbet,de én is megfigyeltem,hogy ha pl tolatni kezdek,tuti,hogy valaki még gyorsan elakar menni az autóm mögött,képtelen várni 5-10 másodpercet is,
Akármilyen udvarias, előzékeny, türelmes stb. vagy a többi közlekedővel szemben, időnként kerülsz olyan helyzetbe, hogy önhibádon kívül feltartod őket. Olyankor ők anyáznak, időnként türelmetlenségükben balf*szságot csinálnak. Ez az élet rendje, felesleges idegesíteni magad rajta. Arra figyelj, hogy épségben hazaérj, ha idődből-energiádból telik, segítsd a többi közlekedőt, és sz*rd le az ideges f*szkalapokat.
Mondom mindezt kizárólagosan bringával közlekedőként, mert én is tudnék ám mesélni. Minden járműkategóriában vannak hülyék és normális közlekedők.
Lássuk: akadályozol valakit, aki ezt nehezményezi, aztán itt megkérdezi, hogy meg kellett-e volna ütnie(!).
És akkor még rám mondja, hogy biztos türelmetlen vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!