Mit tehetek ebben a szituációban? Mostanában mindig beállnak a kapumba /kocsikiálló/ és nem tudok emiatt kiállni, dolgozni menni.
Hívj rendőrt vagy közterület felügyelőt azonnal, ugyanios tilos kapubeállóban parkolni, nem pusztán "nem illik"! Kap egy kerékbilincset, és máskor meggondolja. OK, hogy Te mégjobban elkésel, de legalább tettél valamit.... Többet nem fog odaállni, az biztos.
Persze humánusabb, ha kiraksz a kapudra egy nagy táblát, hogy KAPUBEJÁRÓ, PARKOLNI TILOS - de ez sem szabályos és ettől nem biztos, hogy a dolog megoldódik.
Na igen hívhatok rendőrt, de mire kiér a hatóság addigra tuti elmegy az autós.. nem tudom ott tartani...
Ma reggel azon gondolkodtam, hogy kiviszem a hólapátot és jól "behavazom" :)
kapun belül magánterület kapun kívül közterület
rendőr nem ér ki olyan hamar..
Írd ki: "ha vki ideáll be lesz havazva de rendesen!!!"
Kvázi fenyítsd meg jól :D
Én asszem egyébként viccen kívül kiírnám,hogy "kérném komolyan venni,és nem ide parkolni a kapubejáróhoz,mert orvos vagyok,és sietnem kell a munkahelyemre" vagy vmi hasonlót.
Ha meg visszatérő a "kedves" parkoló akkor csinálnék fotót,és utána hívnám ki a rendőröket.
sok sikert!!
Köszönöm a válaszokat! A gumileengedés valóban meggátolja a helyszín elhagyásában és a rendőr is kiér, nem is károsítja a gépjárművét. A tábla kiragasztás előrelátás, elrettentés.
vagy nyomtatok "úgy parkolok mint egy idióta" matricát és felmatricázom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!