Miért van az, hogy mindenki tud öv nélkül vezetni csak én nem?
Nem azért kérdem, hogy baj-e tudopm, hogy ez lenne a helyes.
Csak mindenkit látok öv nélkül mbeűl a kocsijába és vezet akár 2 utcát vagy akár 2 órát, teljesen el van.
Sőt van akit még az öv idegesít. Én meg nem bírok 2m-ert se gurulni a kocsival anélkül, hogy bekötném magam. Idegesít, hogy nm vagyok bekötve.
Még ismerőseim akik tényleg nagyon betartják a törvényt, ha kimennek 3 utcát a kisboltig se kötik be magukat.
Én ezen leőúdök meg, Ők meg azon, hogy: minek kötöm be magam ha csak a szomszéd utcába gurulunk át...
Miért van az, hogy nekem ez nem megy, mindenkinek meg simán, észre se veszik?
Röpke fejszámolás az 1millió kilométeredről: 1985 a születési éved lehet, tehát 27 vagy, max. 10 éve van jogsid. Évi 100.000 km. Ha minden évben 50 héten keresztül vezetsz, ennek minden hétköznapját, akkor egy napra jut 100.000 / 50 / 5 = 400 km.
Nem kizárt, de ne haragudj, én nem hiszem el, és még bizonyára sokan megmosolyogják. Hidd el, nem kell kitalálnod ilyeneket, így is látszik, hogy itt te vagy a legjobb!
Napi 400 az a 10 év minden munkanapján (évi két hét pihenővel) értendő. Számolgasd még. Kicsit sántít, amit mondasz. Az, hogy 1 évig megvolt az átlag 650 (szintén nem hiszem el, mert nem fér bele szabályosan) az mondjuk ellensúlyozza a kiscsikó éveidet, amikor 17 évesen bőven nem mentél napi 250km-t... Tehát a többi évre továbbra is napi 400km. Ugyan már ... Minek erőlteted ezt a butaságot?
És a kérdés az övre vonatkozott leginkább, ahhoz meg végképp semmi köze, mekkora nagy menő csávó vagy, mert beléd mehet egy kevésbé menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!