Miért csak a gyorshajtást hangsúlyozzák ki a biztonságos vezetés kapcsán? Tényleg az a legnagyobb veszélyforrás az utakon?
Tegnap lakott területen kívül 3 gyerekkel a kocsiba ment egy nő 40-el. Elképesztő, hogy azt hiszi biztonságos, holott nagyobb veszélybe sodorja magát és a gyerekeket, mintha 120-al menne. Ti ezt hogy látjátok?
Rengeteget ülök autóba, és számos olyan "veszélyesen" közlekedő emberrel találkozom, akinek a gyorshajtáshoz ugyan nincs köze, de más égbekiáltó hibát folyamatosan elkövet.
Mire is gondolok?
- annyira betartja a sebességet, hogy 90 helyett is 50-el hajt
- aki ha jönnek szembe visszafékez 60-ra, ha előzhetnél megy rendesen /rájöttem fél a szembejövőktől/
- akinek a felezővonal a barátja, mert csak akkor biztos benne, hogy nem megy le az útról.
- aki szlalomozik, és képtelen az úttartásra
A nem indexelésről és egyéb apróságokról már nem is beszélve.
Írjátok le Ti is, mik azok az óriási bakik amiket tapasztaltok, hátha valaki magára ismer, és változtat az eddigi "technikáján."
Aki idegbeteg, az ne üljön volán elé! Ez szól az első kommentesnek, aki azt írja, hogy lassan mennek és felba*ák az agyát a vezetőnek. Áramot kellene vezetni az ilyen sofőröknek nem autót!
Máskülönben én kérek elnézést, de a rohadt 100 táblánál 105-tel hajtok, erre jön egy hozzád hasonló idegbeteg, aki úgy letolt az útról, hogy azt hittem telibe viszi az előttem lévőt! Erről ennyit és hogy mit jelent a gyorshajtás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!