Az éjszakai vezetés nem megy olyan jól mint a nappali. Nagyon gáz?
Nem tudom miért, de éjszaka, elbas*om a kanyarodást, az út közepén megyek, idegesít, hogy szembejövő autós világít ho,lott az utat, az út szélét nézem... fáradtabb vagyok pedig nem vagyok fáradt, meg a sebességet se úgy érzékelem...
Ez nagyon gáz? Más is van ezzel így vagy csak én?
Eddig sokszor vezettem éjszaka, de nem javul a helyzet. Nappal sokkal jobban látom az utat, a távolságokat, meg mindent...
Noprmális dolog ez? Vagy én vagyok fura?
Éjjel gyorsabbnak tűnik a sebességed mint nappal,mert nem látsz annyira előre.
Az hogy az út közepén mész nem gáz,mert a szélén akárki gyalogolhat is. A szemből jövő autónál pedig jól teszed ha nem nézel a "szemei" közé.
Ezeket a dolgokat én is így csinálom.
Hál az égnek a látásom tökéletes. Főleg éjszaka van szükség a jó szemekre.
Én is nappal szeretek vezetni,de nem probléma az esti közlekedés sem.
Én szeretek éjjel vezetni, kihaltak az utak, lehet jobban menni, főleg ha az ember ismerős úton megy.
PL: ugyan azon út, kb. 7 percel jobb időt megyek éjjel mint nappal, mert nincs forgalom, nem kell az út szélén menni, hanem kanyarba ideális ív stb. pedig akkor se megy az ember 90-100nál többet.
ha meg jönnek szembe visszaállok normál módra.
amúgy egy jó tanács, ami nekem legalábbis bevált, ha már régóta vezetsz, már fáradsz, a pihenés, nyújtózkodás kint mellett jó nekem ha fellövöm a belső világtást, nem leszel annyira álmos, meg éjjel a szokottnál hangosabban szól a zene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!