Most lehet sokan majd fujtok rám és írtok " szép " megjegyzéseket, válaszokat, de ha kicsit bele gondoltok rájöttök talán igazam van valamennyire . Van egy ismerősöm és nagyon ritka az amikor józanul vezet. Már kétszer elvették a jogsiját . Multkor mikor ivott a kocsmában megvártuk mig elindult az autójával és feljelentettük ... ma volt másodszor... és semmi. Nem is állították le, tudjuk biztosra mert utána érdeklődött ismerőse. Azt tudni kell hogy ebben én vagyok, a férjem és az ittas vezető barátja. Mindenképpen el szeretnénk azt érni hogy ne legyen jogsija. Veszélyes a lakosságra nézve. De hogyan ha a rendőrség a füle botját se mozdítja a betelefonálásra ! Köszönjük a segítséget, ötleteket !!
ilyent ne mondjál,hogy a rendőrség nem foglalkozik az ittas vezetőkkel,mert ez nem igaz,
2012. febr. 18. 06:47
3/17 anonim válasza:
betefonálsz azt hazudozod össze ahol laksz falu vagy hely egy örult soför huzatja vadul az utasten nagy sebeséggel a kocsit,és olyan részeg állni nem bir,.
2012. febr. 18. 07:18
4/17 anonim válasza:
Ketteske, légy erős. Fegyveres rablókkal se foglalkozik. Tapasztalat.
2012. febr. 18. 08:08
5/17 anonim válasza:
Marha egyszerű: amikor ittasan vezet, ki kell tolni elé egy téglával megrakott babakocsit. Vagy majdnem elgázoltatni magad és a szélvédőt bezúzni egy fél zsák krumplival. Mindegy, csak balesetnek tűnjön. Jajgatni, fájdalmakra panaszkodni, mentőt hívni. Személyi sérüléshez pedig jön a rendőr is. És szondáztat.
2012. febr. 18. 08:31
6/17 anonim válasza:
Kérdező, undorító vagy!
2012. febr. 18. 08:31
7/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem undorító a kérdező, te vagy az! Te hagynád, hogy egy részeg köcsög járkáljon az utakon másokat veszélyeztetve ezzel? Emlékszel a nemrég történt balesetre, ahol 4 ártatlan lelte halálát egy részeg száguldozó miatt? EMLÉKSZEL??? Nagyon is megérdemli az ilyen, hogy elvegyék a jogsiját. Még akkor is elvetetném, ha jó barátom lenne, mert nem akarom, hogy baja essen!
2012. febr. 18. 08:59
8/17 anonim válasza:
MIért lenne a kérdező undorító? mert van egy ismerőse aki nem hallgat a józan észre mindig részegen vezett? de ha elütt egy kismamát, vagy egy babakocsist, vagy egy öregasszonyt, akkor meg érezzen bűntudatot, mert nem tett meg semmit?
kérdező! szerintem menjetek egyszer el vele kocsmázni, és lopjátok el a jogsiját, majd dobjáok el valahol ahol nem találja meg... jogsi nélküli vezetésért már tuti rákapnak a rendörök, avgy ha elmegy a papirokat intézni akkor nem biztos hogy adnak neki újat.
2012. febr. 18. 09:02
9/17 anonim válasza:
Teljesen igazad van, ittas vezetőknek semmi keresnivalójuk az utakon.
Ha nem megy szép szóval -értsd: rátelefonálni a rendőrségre, hogy a koma márpedig ittasan ült kocsiba-, akkor valóban valami műbalhét kell ráverni, mert attól a pillanattól fogva, hogy a szonda pozitív értéket mutat, minden az ő felelőssége.
2012. febr. 18. 09:31
10/17 anonim válasza:
Az undorítót arra értettem, hogy megvárja, amíg elindul a kocsival, majd feljelenti. Én még nem találkoztam olyan emberrel, akit nem lehetett volna lebeszélni arról hogy jöjjön velünk, majd holnap visszamegy érte, vagy ilyesmi. Ez így olyan mintha hátbatámadná a barátját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!