Barbi5110 kérdése:
Mire várnak a rendőrök?
Figyelt kérdés
Most lehet sokan majd fujtok rám és írtok " szép " megjegyzéseket, válaszokat, de ha kicsit bele gondoltok rájöttök talán igazam van valamennyire . Van egy ismerősöm és nagyon ritka az amikor józanul vezet. Már kétszer elvették a jogsiját . Multkor mikor ivott a kocsmában megvártuk mig elindult az autójával és feljelentettük ... ma volt másodszor... és semmi. Nem is állították le, tudjuk biztosra mert utána érdeklődött ismerőse. Azt tudni kell hogy ebben én vagyok, a férjem és az ittas vezető barátja. Mindenképpen el szeretnénk azt érni hogy ne legyen jogsija. Veszélyes a lakosságra nézve. De hogyan ha a rendőrség a füle botját se mozdítja a betelefonálásra ! Köszönjük a segítséget, ötleteket !!2012. febr. 18. 03:08
11/17 anonim válasza:
képzeld az én exem is ivott, és amikor nem engedtem neki hogy vezessen, hanem hogy én fogok akkor elkezdett hisztizni a kocsiban, és inkább elindult gyalog, mert hoogyha nem vezethet akkor nem megy kocsival, ha más vezet....
12/17 anonim válasza:
12:43
tényleg ezt csinálta a feleséged ?
hát hallod e ,ez érdekes,az enyémnek is az ittas gépjárművezetés volt a hobbija
:)
13/17 anonim válasza:
Mindenképpen az lenne a legjobb hogy elvennék a jogsit tőle , mivel alkoholista.Az alkoholisták nem beszámíthatóak , nem megbízhatóak.Nem tudnak magukon uralkodni.A kérdezőnek igaza van.
Mi lenne ha a részeg disznó elütne gyerekeket a járdán , vagy egy babakocsit?Jobb lenne ha börtönbe kerülne?Szerintem inkább ne vezethessen minthogy börtönbe kelljen mennie a gondatlansága miatt.
14/17 anonim válasza:
vegyétekel tőle a sluszkulcsot, akkor nem tud vezetni majd
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönjük a válaszokat,segitséget! A balesetes szitut eljátszuk, köszönjük az ötletet ! Bármit megteszünk, bármire képesek vagyunk.. de jogsit elvexti ! Megérdemli ! Vagy igyon vagy vezessen ! De ezek utánn ihat mert vezetésre nem lesz lehetősége!
2012. febr. 18. 19:45
16/17 anonim válasza:
Én meg ismerek olyat,aki alkoholista,elvették a jogsiját ittas vezetésért.Most az a helyzet,hogy jogsi nélkül vezet seggrészegen.
17/17 anonim válasza:
Rendszám megnevezésével postai levél a helyi örsnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!