Nagyon ciki, hogy kiparkolásnál letörtem a tükröt?
Annyira szégyenlem magam, hogy tesóm kocsájának letörtem a tükrét. Fél éve van jogsim, jó, de ilyen még sose fordult elő, vizsgán is simán parkoltam, megfordultam, meg bármi, erre egy egyenes garázsból tolatok hátra, nézem a tükröt, és nem tudom hogy, de megyek kb alig lassan, erre nagy puff, letörik a tükör.
És annyira szégyenlem magam. Nem tudom hogy lehetett, mert egyenesben volt a kormány, fogom, erre egyenes kerítésnél letöröm....
Nagyon ciki ez?
Azóta is azon vagyok kibukva, hogy vezetésnél forgalomba semmi problémám, de egy egyenes tolatásnál letöröm a tükröt...
Hogy lehetek ennyire béna?
Nagyon gáz ez? Mással is előfordul az ilyen, vagy én vagyok ennyire barom, hülye?
Én 16 éve vezetek,jópár kilométerrel a hátam mögött,ezerszer tolattam ki már a kapun,tükörből jobban tudok tolatni mint kilesve,és bárhová beállok,tavaly mégis eltolattam a jobbos visszapillantót. Nem letört,de a tükör összeroppant. Ennyi. Egyik kollégám a targoncába tolatott bele,fater aki 40 éve hivatásos az árokba farolt.. És még sorolhatnám.
Majd jobban figyelsz,és ha szerzel rutint nem lesz ilyen gondod.(Aztán lehet 10 év múlva letörsz egyet megint.:)
Szal a nagyobb gond itt hogy a testvéred kocsija,ezért csináltasd meg hamar..
Bűntudatod ne legyen,amíg elismered a hibádat és törekedsz arra hogy jóvá tedd,szerintem nincs miért aggódni és emészteni magad.. :)
Nekünk nincs garázsunk, szóval ilyen miatt nem nagyon kell aggódnom. :)
Nem ciki, de máskor óvatosabban.
Az, hogy egyenesen tolatsz nem jelenti (mint ahogy a példa is mutatja), hogy pont kiférsz, mert ugye akár a beállásnál is lehetett, hogy miután az orra bent volt rákorrigáltál és az egyenes máris kicsit odébb került. :)
Legközelebb majd ha már közel vagy a tükrökkel a kapuhoz ellenőrizd újra biztos ami biztos, hogy kifér-e. :)
jobb mint nekem... korán reggel, félálomban.
Feleség mondja, h. álljak be a garázsba.
Azt tudni kell, h. nekünk garázsfeljáró van, garázs, és közvetlen mellette egy varrószoba...
Ezerrel megteker, feláll...garázs, egy fel, egy szoba, másik fal....
Na az azért durvább volt...:D
Az nem gáz, én még a biciklivel is beszoktam akadni a parkolo autok tukrebe.
Leakasztottam en is mar a jobb tukromet a kamionrol menet kozben, az autom meg olyan regi hogy nincs is gyarilag jobb tukorje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!