Nem ciki rollerrel közlekedni felnőttként?
Én is gondolkodtam rajta, múltkor a Decathlonba kipróbáltam egy felnőtt méretű rollert, nagy kerekekkel és nagyon kényelmes volt és egész gyorsan is tudtam vele menni.
De igen egy kicsit tényleg gáz, akkor már inkább bicikli :D
Pedig tényleg jó móka a roller :) 19/F
Lehet, h szokatlan, de szerintem nagyon mókás. Én legalábbis nem érezném cikinek, akinek nem tetszik, az nézzen addig másfelé!
Egyébként a Decathlonos nagykerekű rollerrel én is mindig megyek egy kört, mikor arra járok (jó látni, h ez nem csak nálam csípődött be) :D Gondolkoztam azon is, h veszek egyet, csak sajnos én nem tudnám kihasználni, mert itthon nem járok sokfelé, ha suliidőben Pestre megyek, oda mindig vonatozok, a városon belül pedig tömegközlekedek a távolságok miatt, így arra a kis távra, amit sétálok igazából értelmetlen.
21/L
Én ugyan a decathlonban nem jártam, mostanában, de az auchanban én is mentem vele egy kört. Igaz, nem voltam egyedül, a nővérem megvárt, amíg befejezem aztán Ő is kipróbálta Ő 6,5 fél évvel idősebb nálam.
Ja és 38 éves vagyok :) Szóval az őrülethez, mókához, sosem lehet elég öreg az ember:)
nekem gyalog 15-20 perc a suli, de buszozni szoktam, csak azt már nagyon unom. eredetileg biciklizésre gondoltam újításként, csak azt nem nagyon lehetne bevinni az épületbe, kint hagyni meg nem akarom. ezért lenne jó az összecsukható roller :)
fú akkor majd én is kipróbálom a decathlonos rollert :D köszi az ötletet!
Aki rondan nez az azert mert arra emlekezteted, hogy o nem merne ezt megtenni.
De segit ha kerulod a szemkontaktust.
En is deszkaztam egy idoben az is hasonlo helyzet volt.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!