Fiatal felnőttként ciki mesefigurákat festeni a falra?
Mikor elolvastam a kérdést egy kicsit megijedtem, mert ilyen Walt Disney-s figurákra gondoltam, de így már más. :)
Maga az ötlet nagyon aranyos, egyedi!
Viszont jó lenne tudni, hogy a szobában milyen stílusú bútorok vannak. Ha azok tényleg elegánsak, akkor ne rontsátok el. Túl nagy lenne a kontraszt.
2. vagyok.
Itt egy fiatal (valószínűleg) belevaló felnőttről van szó, és az ő szobájáról. Nem egy babaszobáról?
Kit érdekel a báj, és a tanulság.
Ha bemennék a szobájába és ott lenne a Family guy, tuti behalnék a gyönyörtől.
De ha a kis hableány nézne rám, oda is hánynék.
Köszönöm a válaszokat. Most néztem a bútorokat, leginkább eklektikus. Két nagy bőrkanapé van, ezek elegáns formájúak, viszont citromsárgák. Egy íróasztal és egy könyvespolc van, ezek olyan semmilyenek, meg a zongora, meg egy leginkább country stílusú étkezőasztal. A fehér mellett a citromsárga és a kávészín dominál. Nem tudom eldönteni, hogy összességében elegáns-e. Leginkább olyan, mint egy farmer, zakóval :D
20:53 elvi problémám nem lenne a Disneyvel sem, de mivel ez a párommal közös lakásunk, ezért gondolom, hogy olyasmit kell a falra festeni, ami hozzánk kötődik, és amit mindketten szeretünk. Az meg ezek :)
Szia 20:53, értem, amit mondasz, és én is szeretem a Disney meséket. Bátyám gyerkőceivel rengeteget megnéztünk, és sokkal értékesebbek, mint a mai lövöldözős, arrogáns mesék. Viszont ha a szobámról lenne szó, akkor túl gyerekes lenne Disney figukar felrakni.
Amiket a kérdező írt olyan alakok, akik már a puszta látványukkal megmosolyogtatják a vendéget. Pont azért mert... hát milyen őrültség, nem? :D
Szégyellem, hogy nekem ez anno nem jutott az eszembe.
Utolsóelőtti vagyok.
Én voltam a 2. :(
Csak elfelejtettem ezzel kezdeni. Azért írtam neked, mert éreztem, hogy a "már megijedtem" kicsit félreérthető volt. :)
Viszont abba a Simba-trónos képbe én is belemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!