Diszperzites falra mesefigurákat rajzoltam, temperával festettem, azt ajánlották. Mit csináltam rosszul h az nekem felhólyagzott és ott elkezdett potyogni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 14:23
1/9 anonim válasza:
Tiszta volt a fal? Por- és zsírmentes?
2/9 A kérdező kommentje:
igen
tiszta volt.
2011. szept. 6. 14:29
3/9 anonim válasza:
Ez fura. Nem szabadna neki lejönnie. Maga a diszperzit máshol nem pörög? Vízbázisú? Eléggé felhigítottad a temperát?
Egyszerűen nem szabadna neki így viselkednie. Nem értem, mitől lehet.
4/9 anonim válasza:
a falat elő kell csiszolni,, utána ecsettel portalanítani és akkor jó a tapadás és nem hólyagosodik fel.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem mindenhol, csak foltokban.
Ott nem lett volna eléggé higgítva a tempera?
Az lenne a baj?
2011. szept. 6. 14:39
6/9 anonim válasza:
A diszprezittel az a baj hogy a fal nem fog tudni tőle szellőzni rendesen, mellesleg erre festeni sem nagyon lehet rá. A csiszolás az jó ötlet ahogyan az előző írta, de érdemes utána ecsettel portalanítani is és polírozóval át polírozni. A tempera az alkalmas a fal festéshez de azt jól fel kell hígítani előtte.
7/9 anonim válasza:
Lehet kapni a diszperzithez szinezőpasztákat. Szép a színe, nem potyog és nagyjából vízálló is lesz (a temperával ellentétben).
8/9 anonim válasza:
én is ezzel az előbb említett színezőpasztával festettem figurákat a falra, és tökéletes lett. ha van még erőd, lehet, hogy ezzel kéne.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megpróbálok másikat festeni hátha az már jobban sikerül :)
2011. szept. 9. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!