Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyiért festenek gyerekszobá...

Mennyiért festenek gyerekszobába mesefigurákat a falra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Keressél öntapadós falmatricát, biztosan találsz ilyen stílusút is.

Mint pl. ez:

[link]

De Tesz-veszen, Vaterán is találsz.

2011. aug. 18. 05:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Magad is tudsz festeni. Mi most fogjuk csinálni. Kértünk kölcsön kivetítőt. Fóliára megrajzoltuk a figurákat és akkorában kivetítettük a falra, amekkorát szeretnénk. Körberajzoltuk és utána lehet festeni! Már csináltuk egy barátnál, nagyon jó lett. Most jön a mi babaszobánk. Egy jó szombat délutáni baráti program!
2011. aug. 18. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:

1-4 nm: 6-10000 Ft/nm

de sokat találsz az interneten, nézz körül, hivd fel, kérj árat.

Én is magam csináltam és nagyon jó lett. Pici kézügyességgel, minimális költséggel megvan.

A bonyolultabb formákat lehet fóliára nyomtatni, kivetíteni, úgy felrajzolni. Az egyszerűbbeket én felrajzoltam szabad kézzel, vagy sima papírra nyomtatva, kivágva a körvonalakat felrajzoltam, a belső vonalakat már szabad kézzel. Aztán lehet festeni.

Én supralux színezőpasztát használok, 5 színt, ebből keverek ki mindent. Színenként 400 Ft, plusz egy kis dobozos fehér festék, ennyiből megvan.

2011. aug. 19. 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem festetni akarok, hanem kiváncsi voltam, mennyit lehet kérni egy ilyen festésért.
2011. aug. 20. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!