21 éves létemre ciki lenne a galériaágy?
Nem olyan nagy a szobám, amiben benn vagy egy 20 éves szekrénysor és egy 2 éves sarokkanapé.
A szekrénysor szinte ki sincs használva, a sarokkanapé meg totál kényelmetlen és sok helyet foglal. Meg igazából az sincs kihasználva, állandóan ki van húzva, holott ugyanazon a 70 cm-es sávon alszok.
Arra gondoltam, hogy lehetne egy galériaágyat csinálni, aminek az alját meg befiókoztatnám, így felszabadulna egy csomó hely, mert a sarokkanapéra se lenne szükségem és a szekrénysorra sem.
Csak az a baj, hogy eléggé infantilis vagyok, ezért nem tudom, hogy ez ciki lenne-e ilyen idősen.
Sok kollégiumban is így van, egyetemista koleszokban
ha neked úgy a kényelmes, mért ne.
Csak pl ha pasit viszel haza, ő nem biztos h díjazza, abban az esetben praktikusabb a kinyitható ágy.
Nem csináltathatunk olyan nagyot, mert akkor már megint majdnem ugyanott vagyunk, mint most. Ilyen hülye szobám van, 8 sarok van benne. :(
Egy 110-es jönne ki úgy, ami tök praktikus lenne, de szerintem az már tűrhető. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Köszi! :)
De nekünk úgyis asztalossal kell csináltatni, mert nem nagy a belmagasság, tetőtéri szobám van. Szóval ezért gondoltam, hogy szekrény lesz alatta, mert csak ahhoz elég sajna a belmagasság.
De örülök, hogy más korombéli lánynak is van ilyenje. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!