Fiatal felnőttként ciki mesefigurákat festeni a falra?
Az a jó, ha olyan az otthonod, amilyen neked tetszik és jól érzed benne magad. Van akinek a fehér fal jön be, másnak a babarózsaszín, harmadiknak a virágmintás, másnak a fekete, és igen, van akinek színes, mintás, vicces, akármilyen....
NEm ciki. Csak az látja, akit beengedsz magatokhoz.
Amiket felsoroltál, hát szerintem borzalmas, de ha neked tetszik, akkor nem az. Szószpark alak a falamon, meg is hülyülnék. Egy vizipókot el tudnék viselni, te meg talán attól ájulnál be...
Szóval szerintem fess!!!
Szerintem ti laktok ott és nem a kedves kötekedők. Akinek ez nem tetszik, az nem képes téged sem elfogadni olyannak, amilyen vagy, akkor meg húzzon onnan el, vagy leglaább fogja be a száját.
(Mellesleg aki szerint a South Parknak nincs mondanivalója, az gyanítom 3 részt nem látott. Charliet és a FG-t még meg lehet vádolni ezzel inkább. xD Attól, hogy nem nyálasan van előadva, nem feltétlen unintelligens valamiről van szó. És volt gyerekszobám és semmi bajom a Disneyvel.)
Itt marha vicces dolgok vannak,ez a humor szoba?
Azt mondja:"ha a kis hableány nézne rá a falról akkor oda hányna",ezen sírtam a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!