Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fiatal felnőttként ciki...

Fiatal felnőttként ciki mesefigurákat festeni a falra?

Figyelt kérdés
Most sima fehér, frissen festett, és egy barátnőm szerint ennyi idősen már ez ciki, meg hogy most egy tiszta, elegáns lakásunk lett, és ez elrontaná. South park, Futurama, Family guy, Charlie the unicorn és hasonlókat festenénk fel, de most elbizonytalanodtam. Szerintetek?
2011. aug. 22. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a jó, ha olyan az otthonod, amilyen neked tetszik és jól érzed benne magad. Van akinek a fehér fal jön be, másnak a babarózsaszín, harmadiknak a virágmintás, másnak a fekete, és igen, van akinek színes, mintás, vicces, akármilyen....

NEm ciki. Csak az látja, akit beengedsz magatokhoz.

Amiket felsoroltál, hát szerintem borzalmas, de ha neked tetszik, akkor nem az. Szószpark alak a falamon, meg is hülyülnék. Egy vizipókot el tudnék viselni, te meg talán attól ájulnál be...

Szóval szerintem fess!!!

2011. aug. 23. 10:12
 12/13 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ti laktok ott és nem a kedves kötekedők. Akinek ez nem tetszik, az nem képes téged sem elfogadni olyannak, amilyen vagy, akkor meg húzzon onnan el, vagy leglaább fogja be a száját.

(Mellesleg aki szerint a South Parknak nincs mondanivalója, az gyanítom 3 részt nem látott. Charliet és a FG-t még meg lehet vádolni ezzel inkább. xD Attól, hogy nem nyálasan van előadva, nem feltétlen unintelligens valamiről van szó. És volt gyerekszobám és semmi bajom a Disneyvel.)

2011. aug. 23. 16:47
 13/13 anonim válasza:
0%

Itt marha vicces dolgok vannak,ez a humor szoba?

Azt mondja:"ha a kis hableány nézne rá a falról akkor oda hányna",ezen sírtam a röhögéstől.

2012. ápr. 19. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!