Érdekel hogy nem ciki e 38 évesen jogosítványt szerezni? Még soha nem ültem kormány mögött.
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 18:37
1/7 anonim válasza:
Nem, bár nem ajánlatos. Mikor a teherautóra tettem a vizsgám 18 évesen, azt mondta az oktató, minél korábban kezdi, annál jobb sofőr válik belőle:) De persze nem ciki:)
2/7 anonim válasza:
Nekem anyukám 50 évesen szerezte meg a jogsit. Addig nem nagyon volt rá szüksége, mert apám elvitte mindenhová. Később mi is sokat vittük a tesóimmal ide-oda. De aztán egyre többször lett az, hogy ment volna valahová, de éppen senki sem ért rá elvinni, ezért legnagyobb meglepetésünkre beiratkozott egy autós iskolába. Ennek már 8 éve, azóta balesetmentesen tekeri a kormányt és szerintem egész jól vezet. Mindig mondja, hogy kár, hogy eddig várt vele. Szóval nem lehetetlen.
3/7 anonim válasza:
Én 36 vagyok és 1 hete van jogsim.Én is azt hittem először hogy furán fognak rám nézni a többiek,de nem így volt.Egyébként az oktatómnak volt egy 62 éves tanítványa is.Szerintem nem ciki.Hajrá!
4/7 anonim válasza:
Dehogy ciki. Sosem késő.
Egyrészt nem mindenkinek fizeti ki anyuci apuci 17 évesen,másrészt van akinek ideje nincs megcsinálni,vagy 40 éves korában kap hozzá kedvet,vagy akkor lesz szüksége autóra.
5/7 anonim válasza:
Amikor vezetni tanultam akkor az egyik óra előtt pont egy 40 év körüli nő vezetett előttem.
6/7 anonim válasza:
Vágj bele. Menni fog. Öreg oktatóm mesélte, hogy az alapszabály szerint egy tanulónak annyi órára van szüksége, ahány éves.
7/7 anonim válasza:
Nem 18 vagy Te, hogy ciki legyen bármi is.
Buta, primitív emberek közt talán ismeretes ez a szó ilyen volumenü dolgoknál, de civilizált, intelligens emberek közt NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!