Nem ciki rollerrel közlekedni felnőttként?
Jobb mint a bicikli, jobban elférsz, és kisebb hely kell a tároláshoz.
És szerintem sem ciki.
Az előző munkahelyemen volt, hogy jött egy külföldi delegáció, voltak vagy húszan.
Találtak a közelben egy üzletet és a társaság háromnegyede úgy állított be egy ebédidő után, hogy mindegyiknél volt egy összecsukható elektromos roller.
És hogy élvezték... virult a fejük rendesen de nekünk is:))
Szerintem tök jó nekem tetszik.
Szerintem is nagyon jó a roller és a bringa.
Legalább mozog az ember csak pozitívum minden tekintetben, aki negatívumként kezeli a dolgot az meg így járt! ;)
Egy időben rendszeresen láttam egy palit erre felé öltönyben, elektromos rolleren.
Egy ilyet én is bevállalnék. :D
Sziasztok!
Én már jó pár éve rollerrel közlekedem felnőtt létemre és mivel sokkal jobb és kényelmesebb, mint gyalogolni, a szatyor is elfér a kormányon (bár általában hátizsákot hordok), és sokkal előbb hazaérek, mint a többi ember, aki leszáll a buszról, ezért egyáltalán nem érdekel, ha valakinek nem tetszik!!! :P :) Munkába is ezzel járok és egyre több embert látok a buszon, villamoson, aki hasonló módon közlekedik! :) Sőt, ha esetleg dugó van, leszállok és elsuhanok a célig... Szóval csak bátran! Rollerre feel! :)
Szia!
Én most fogok venni egyet, mert 4 metrómegálló miatt nem fogok havi 10e Ft-ot kib*szni az ablakon. Max két hónap alatt behozza az árát.
Mások véleménye meg nem érdekel. Ha valaki szól, akkor felajánlom neki, hogy vehet nekem bérletet, akkor járok metróval.
Viszont abban kérnék véleményeket, hogy a Hudora, Spartan, Jumbo rollerek közül melyik a stabilabb. Előbbi 20e körül van, utóbbi kettő már kapható 11-14e között is. Ha viszont a Hudora a nagyságrendekkel stabilabb, akkor azt választom.
ffi, 33 év, Bp
Dehogy ciki, sőt szerintem menő! Én is ma akarok venni egyet, városban ezzel fogok közlekedni, munkába is. Mennyire jó pl. hogy ha csak át akarsz menni a hídon, nem kell villamosra várni, vagy negyed órát gyalogolni, hanem 5 perc alatt átsuhansz rollival :) És még sportolsz is közben, a lábat, combot nagyon jól megerősíti!
Hajrá rollisok!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!