Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az éjszakai vezetés nem megy...

Az éjszakai vezetés nem megy olyan jól mint a nappali. Nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de éjszaka, elbas*om a kanyarodást, az út közepén megyek, idegesít, hogy szembejövő autós világít ho,lott az utat, az út szélét nézem... fáradtabb vagyok pedig nem vagyok fáradt, meg a sebességet se úgy érzékelem...

Ez nagyon gáz? Más is van ezzel így vagy csak én?

Eddig sokszor vezettem éjszaka, de nem javul a helyzet. Nappal sokkal jobban látom az utat, a távolságokat, meg mindent...

Noprmális dolog ez? Vagy én vagyok fura?

2012. márc. 23. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"De érdekes,hogy kamionban simán lenyomok 9 órát éjszaka"

Majd a BAG üdvözöl...(gondolom természetesen 1 szünet van közte,...ügye?...) ;)

2012. márc. 23. 23:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen van, 4óra 20 percet szoktam vezetni (4 óra elteltével már pihenőt keresek),majd 1 órát szoktam állni...és úgy tovább... BAG-s 1x büntetett meg ,mert elromlott a toll collect...a 2. kúton ért be,mikor már a kezemben volt az autómatából a jegy. :) Sőt angol rendőr se büntetett meg.
2012. márc. 23. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:
van olyan betegség egyik ismerösömnek van frakas vagság ,nappal a repulöben látja az utasokat de este homályosan lát szemuveg kell neki , vezetéshez táblákat is alig veszi észre ha nincsen szemuvege amugy minden 2 dik szemuvegesnek van ez a fajta jelensége.
2012. márc. 24. 08:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Farkasvagság szürkületkor jöhet elő,nem éjjel.. :)
2012. márc. 24. 15:17
 15/16 anonim válasza:
82%

Én sem szerettem éjszaka vezetni kezdetben, sőt féltem is.

Engem is zavart, hogy nem látok rendesen, és nem is mertem gyorsan menni. Nappal nem volt semmi gond.

Bár, ez inkább azzal is összefüggött, hogy nagyon kezdő voltam.

Meg kell szokni.

Már nincs gond az éjjeli vezetéssel. Nem stresszelek alatta, és semmi extra, noha az tény, hogy most sem szívesen vezetek sötétben.

2012. márc. 25. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Jómagam sokkal többet vezetek sötétben/este/éjjel, mint nappal. Jobban is szeretek. Nappal utálom, hogy a nap, meg az alap világos kicseszi a szemem. Egyszerűen gyűlölöm. Plusz olyankor mindenki rohan, csomóan vannak mindenütt. Éjjel legalább nyugalom van. És sokkal jobban is látok éjjel, nappal csak beleolvadnak a környezetbe a cuccok, este pedig amit világítok, az jól látható lesz. Tehát ami a kocsim előtt van ugyebár. Múltkor pl. éjjel 70-nel mentem Pesten és átszaladt frankon a kocsim előtt egy macska. Simán lefékeztem, nappal biztos, hogy elütöttem volna. Eleinte nekem is kicsit nehéz volt éjjel vezetnem, de aztán annyira megszoktam, annyira sokkal többet kellett akkor vezetnem, hogy azóta nappal jelentősen megerőltetőbb esküszöm. Érdekes dolgok ezek. De majd te is megszokod, viszont tény, hogy éjjel sokkal könnyebben veszed észre a lámpákat, ha indexel valaki, fékeznek, stb.. Az, hogy nappal jobban látod az utat, meg a távolságokat, egyértelmű :D. Gondolj arra, hogy mikor látsz jobban otthon este. Ha ég a lámpa, vagy ha tök sötét van! :D Nem tudom mióta van jogsid, de pár hónap, aztán nevetni fogsz a mostani időszakon. :)
2012. márc. 26. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!