B-kategóriás jogosítványra járok és minden vezetés elött nagyon ideges vagyok ezért is csinálok apró hibákat. Lenne belőle probléma ha elötte bevennék egy Valeriana Relaxot? (gyógynövény alapú nyugtató, feszültségoldó)
Igen.Csökkenti a koncentrációt és a reakcióidőt.
"Gépjármű vezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel."
A betegtájékoztatóból idéztem.
Ketamin. :)
Egyébként úgy menj oda hogy bebeszéled hogy menni fog minden, nem leszel ideges, és tökéletesen csinálsz mindent, muter is ilyen , nála be szokott jönni.
Én pont oktató mellett nem izgultam. Úgy éreztem, nincs rajtam felelősség (persze azért valamennyi volt), de arra gondoltam, hogy azért van ott az oktató, Ő is figyel, úgyse tudok olyan óriási hülyeséget csinálni.
És ne szokj rá ilyen hülyeségekre! mi lesz majd vizsgáknál, munkahelyen, stb. meg kell tanulnod kezelni az ilyen helyzeteket!
gondolom kezdő vezető lehetsz.
ez mindenkivel így van, addig, ameddig nincs meg a kellő rutinod, tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!