Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ezt, hogy kivitelezik?

Ezt, hogy kivitelezik?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ugye Franciaországot, és Angliát összeköt egy alagút. Ugye F.o.-ba a jó oldalon mennek az autók, Angliába meg a rossz oldalon. Kérdés: Hogyan forgatják át az autókat a jó sávból a rossz sávba, illetve fordítva? (Ezen a kérdésen rágódom vagy 3 éve.) A válaszokat előre is köszönöm!
2011. dec. 9. 21:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja bocs! Azon vonatok mennek! most esett le... Akkor gondolom a kocsikat meg komppal szállítják a két part között, és onnan meg már magától értetődik, hogyan történik a folyamat...
2011. dec. 9. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A csalagútban az autókkal is nagy vonatokba parkolsz be...

[link]

2011. dec. 9. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés. de egy felüljáróval meg lehet oldani.

Tegyük fel a bal sávból a jobb sávba az út felett átmegy egy másik. úgy valahogy mint mikor az ujjaid keresztezed a(pecsétbe van a kezem mondatnál) :D

Ezt az alagút valamelyik vén megépítik és ennyi a történet.

De nem értem hogy ezek az angolok mi a holtkóros Isten nyiláért járnak a rossz oldalon?? Mi benne a ráció vagy az értelem?! Én ez nem értem... Amúgy a japánok is fordítva mennek meg az ausztrálok is.

2011. dec. 10. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!