Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vezettetek már ittasan?

Vezettetek már ittasan?

Figyelt kérdés

Ha válaszolsz legyél szíves az alábbiak szerint:

- Rendszeresen vezetsz ittasan? Vagy csak egyszer max. kétszer fordult elő?

- Mennyire ittasan? Csak egy-két sör után vagy matt részegen?

- Mennyi idős vagy?

Előre is köszönöm!

2011. nov. 28. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagyok, soha egy métert nem vezettem ittasan. Egy utcányit sem merek menni úgy, mert az ördög nem alszik, és megőrülnék, ha elvennék a jogsim.
2011. nov. 29. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Kétszer. Egyszer le is kapcsoltak, az 15ezerbe került (1999ben) MATTA részegen. Másodszor kölcsönautóval,csepeli átjáró 90nel a Gubacsi-hídon át a szembejövőbe

(éjjel 2körül)senki nem jött csak a szalagkorlát. Jól összetört 60ezer,ez 8éve volt.Ekkor jött be a Borsodi bivaly,azt hittem abból is meg lehet inni 5öt. Nem lehet. Azóta család, gyerekek. Már rövidet sem iszom ,pláne nem vezetek.Meg lóvém sincs ilyen f@szságokra.

34f

2011. nov. 29. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Én még soha. 6 éve van vezetői engedélyem, és mindig megbeszéljük, hogy ki lesz a sofőr. Ekkor az az ember nem iszik, és mehet a buli. Én pia nélkül is tudok velük poénkodni, és tiszteletben tartjuk a szabályokat is, és egymás életére is vigyázunk.

Lehet, hogy előfordult már olyan, hogy buli után, másnap délután még minimális mennyiség volt bennem, de ha tudom, akkor átruházom valakire a vezetést ilyenkor.

2011. nov. 29. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem vezettem ittasan és soha ne is fogok. Ha rajtam múlna, mindenkit, akit csak egyszer is elkapnak ittasan vezetve, örök életre eltiltanék a vezetéstől, minden kategóriában. Lehet, hogy neki "csak" 1-2 sör, de másnak az élete múlhat azon a tizedmásodpercen (vagy még többön), amennyivel lelassít az alkohol.

37 F

2011. nov. 30. 00:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek az off-ért,de,ha már említésre került a "mit tennék,ha..."

Én nem a vezetéstől tiltanám el azt,aki ivott,hanem az ivástól.Hiszen nem az a baj,hogy vezetett,hanem az,hogy ezt ittasan tette.

2011. nov. 30. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

egyszer vezettem már piásan.az öreganyámék házától a garázsig hoztam a kocsit (ami 20m) fél liter bor után.igaz h mellékúton meg falu szélin.nem volt különösebb gond,csak tényleg lassabban reagáltam le a dolgokat.

de felelőtlen dolog részegen vezetni.aki be akar baszni buliba mennyen busszal.ne kockáztassa mások életét.a magájéval úgy játszik ahogy akar.

ja és nem a rendőrtől kell félni,hanem a tepsitől......

2011. dec. 1. 16:52
 17/19 anonim ***** válasza:
20 évesen gondolkozva.
2011. dec. 1. 16:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem vezettem ittasan, de ültem már részeg sofőr mellett. 190-el hajtott, Nagyváradon a belvárosban (Románia), nagyon kiszolgáltatott helyzet volt, mert külföldön voltam, csak őt ismertem, nekem még nem volt jogsim, nem tudtam kiszállni, félelmetes volt. :( Soha többé részeg sofőrhöz nem ülnék be, és én sem fogok inni amíg vezetek. (amúgy sem vagyok nagy piálós)
2011. dec. 4. 10:40
 19/19 anonim válasza:

Még soha nem vezettem ittasan semmilyen járművet. Régóta van jogsim,de sokszor álmodtam,hogy ittam szeszt /pedig nem szoktam/ és blamáztam hogyan fogok hazavezetni?!

60 éves nő

2013. jún. 20. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!