Vezettetek már ittasan?
Ha válaszolsz legyél szíves az alábbiak szerint:
- Rendszeresen vezetsz ittasan? Vagy csak egyszer max. kétszer fordult elő?
- Mennyire ittasan? Csak egy-két sör után vagy matt részegen?
- Mennyi idős vagy?
Előre is köszönöm!
Kétszer. Egyszer le is kapcsoltak, az 15ezerbe került (1999ben) MATTA részegen. Másodszor kölcsönautóval,csepeli átjáró 90nel a Gubacsi-hídon át a szembejövőbe
(éjjel 2körül)senki nem jött csak a szalagkorlát. Jól összetört 60ezer,ez 8éve volt.Ekkor jött be a Borsodi bivaly,azt hittem abból is meg lehet inni 5öt. Nem lehet. Azóta család, gyerekek. Már rövidet sem iszom ,pláne nem vezetek.Meg lóvém sincs ilyen f@szságokra.
34f
Én még soha. 6 éve van vezetői engedélyem, és mindig megbeszéljük, hogy ki lesz a sofőr. Ekkor az az ember nem iszik, és mehet a buli. Én pia nélkül is tudok velük poénkodni, és tiszteletben tartjuk a szabályokat is, és egymás életére is vigyázunk.
Lehet, hogy előfordult már olyan, hogy buli után, másnap délután még minimális mennyiség volt bennem, de ha tudom, akkor átruházom valakire a vezetést ilyenkor.
Soha nem vezettem ittasan és soha ne is fogok. Ha rajtam múlna, mindenkit, akit csak egyszer is elkapnak ittasan vezetve, örök életre eltiltanék a vezetéstől, minden kategóriában. Lehet, hogy neki "csak" 1-2 sör, de másnak az élete múlhat azon a tizedmásodpercen (vagy még többön), amennyivel lelassít az alkohol.
37 F
Elnézést kérek az off-ért,de,ha már említésre került a "mit tennék,ha..."
Én nem a vezetéstől tiltanám el azt,aki ivott,hanem az ivástól.Hiszen nem az a baj,hogy vezetett,hanem az,hogy ezt ittasan tette.
egyszer vezettem már piásan.az öreganyámék házától a garázsig hoztam a kocsit (ami 20m) fél liter bor után.igaz h mellékúton meg falu szélin.nem volt különösebb gond,csak tényleg lassabban reagáltam le a dolgokat.
de felelőtlen dolog részegen vezetni.aki be akar baszni buliba mennyen busszal.ne kockáztassa mások életét.a magájéval úgy játszik ahogy akar.
ja és nem a rendőrtől kell félni,hanem a tepsitől......
Még soha nem vezettem ittasan semmilyen járművet. Régóta van jogsim,de sokszor álmodtam,hogy ittam szeszt /pedig nem szoktam/ és blamáztam hogyan fogok hazavezetni?!
60 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!