Ha valaki ittasan autobalesetet okoz, bortonbuntetest kap vagy meguszhatja penzbuntetessel?
Főleg ha cigány az illető. Itt ahol én lakom egy alvilágban jártas cigány elütött egy 18 éves lányt a terepjárójával bedrogozva, bepiálva, 100-as tempó felett a városban, a lány szörnyethalt. Ez már jópár éve volt és még csak 1 tárgyalásra kellet bemennie, és már szinte nem is foglalkoznak vele. És ami a legdurvább hogy a fia evvel dicsekedik az iskolában hogy az apja mennyire király hogy megölt egy embert de nem tudják lesittelni.
Amúgy az ittas vezetés alapból már a bűncselekmény kategóriába esik, ha személyi sérülést okozol akkor szerintem már kaphatsz felfüggesztettet. Ha viszont meghal valaki akkor 100% hogy lecsuknak. De persze ezt is el lehet intézni mint ahogy fentebb leírtam.
Simán 2-5év eltiltás és újra vizsga!Amiben nem lehet egy hibapont sem!
Baromi nagy büntetés mi?
Szakadjon meg az ilyen!Soha nem adnám vissza!
És hozzátenném,hogy ezt a mértékű(2év) eltiltást egy hivatásos soför kapta (ismerős)aki elütött egy kivilágítatlan biciglist részegen!Ugrot a 3-4 féle jogsi,de sajnos lehet újra neki!
Barátnőmet 3 éve elütötte egy részeg srác,akinek mellesleg jogsija sem volt...barátnőmnek agyrázkódása lett,leszakadt a füle, a jobb combjának a fele kiszakadt,eltört a sípcsontja, a jobb lábába a térdéig nem érez semmit,felszakadt a jobb alkarja, és a homloka....a srácnak rendőr volt az apja és mindent megúszott...
de azóta már a srácot halálra késelték,mert volt valami ügye egy győri maffiával...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!