Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyi idő volt vezetésközben...

Mennyi idő volt vezetésközben mire belejöttetek a táblák figyelésébe?

Figyelt kérdés

Jogsit csinálom, 18 órám van idáig, de még mindig néha kimarad pár...

Esetleg van erre valami tippetek, hogy jobban menjen? (bár felételezem majd ha többet vezetek jobban fog majd menni, de hátha van valami trükkje :D)

tegnap 21:26
 1/5 anonim válasza:
24%
40 éve vezetek és nem jöttem bele.
tegnap 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
5%

Ahhoz végtelen idő kellene. Sajnos a táblakirakó banda is pont olyan

agyalágyult tudósok gyülekezete, mint a Kreszt megírók társasága, így ész nélkül szaporítva hányják ki a táblákat az utak mellé.

tegnap 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
4%
10 perc. Mondjuk nekem az oktatóm azt mondta első óra után, hogy hagyjuk a pepecselést fizessem be a vizsgaórát meg a dijat aztán ott találkozunk, igy is lett, vizsgabiztos azt mondta, hogy soha nem látott nálam jobb sofőrt és szeretné ha oktató lennék.
ma 02:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Semennyi, már gyerekkoromban is érdekelt, KRESZ oktatáson sok újat már nem mondtak.

Azt tudom javasolni, hogy egyrészt ne mereven az úttestet nézd, hanem úgy egyben az egész környezeted, másrészt szelektálj. Besorolás rendjét jelző tábla? Oké, a jó sávban vagyok. Teherautóval behajtani tilos? Nem érdekel, személyautóval vagyok. Megállni tilos? Nem érdekel, nem akarok megállni. Főútvonal? Oké, akkor védett úton vagyok, nem lesz egyenrangú kereszteződés. Stb.

ma 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ehhez még hozzátenném az előzni tilos táblát is. Meg van erősítve felfestéssel is. Megfordulni tilos: elég azt a néhány helyet tudni. A KRESZ tele van redundanciával jelölések terén, csak észre kell venni.
ma 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!