Használt már valaki napellenzőre szerelt éjjeli -nappali látásrásegítőt? Ér ez valamit? Javítja a látást vezetésközben? Sztem, kamu, de kíváncsi lennék, mert a szemem sem a régi:
Figyelt kérdés
Látásrásegítő#Ft #Látásrásegítő
2016. febr. 5. 12:52
2/8 anonim válasza:
Arra a sárga napszemüveghez hasonló műanyag lapra gondolsz?
Azért ne is adj pénzt, még az ötlet is nevetséges.
3/8 anonim válasza:
Még a nyáron láttam egy teleshoppos reklámban akkor ha jól emlákszem 10 000-ért adtak kettőt. Utánna nem sokkal egy idős nő focusában láttam ilyet. Hogy használt-e neki valamit azt nem tudom, de nagyon nézelődött kifelé a fejéből. Most egy újságban láttam megint, 2000-ért kínáltak 3-at.
Véleményem szerint nem sokat ér, pláne nem a nappali.
Az igaz, hogy vannak éjszakai szemüvegek sárga lencsével amik segítenek a szembejövő fényének tompításában, szórásában, de azok nem is pár ezer forintba kerülnek.
4/8 anonim válasza:
Soha nem próbáltam, de egy biztos: a szemed tönkreteszi az ilyen párezer forintos sz**ság.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Meggyőztetek.Megy a zöld !
2016. febr. 6. 06:18
6/8 anonim válasza:
én nemrégiben vettem 1790-ért, az úgyismegveszel.hu-ról. szerintem jó. tényleg nem bántja a nap a szemet általa. nem kell hunyorogni, nem kell a kezet a nap elé tenni, hogy lássuk az utat. szerintem nem rossz találmány.
7/8 A kérdező kommentje:
Éjjel is ilyen jó?
2016. febr. 11. 06:44
8/8 anonim válasza:
éjjel is jobb a látás általa. bár én eddig sárgalencsés szemüveget használtam éjjeli vezetéshez, de jó az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!