Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vezettetek már ittasan?

Vezettetek már ittasan?

Figyelt kérdés

Ha válaszolsz legyél szíves az alábbiak szerint:

- Rendszeresen vezetsz ittasan? Vagy csak egyszer max. kétszer fordult elő?

- Mennyire ittasan? Csak egy-két sör után vagy matt részegen?

- Mennyi idős vagy?

Előre is köszönöm!

2011. nov. 28. 21:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

1-szer vezettem, de az volt az első és utolsó is.

Volt bennem anyag, elvezettem, de a távolsággal voltak gondok.

17 vagyok, akkor jogsim sem volt, mostmár van:)

mégmielött valaki azzal jönne hogy felelőtlen meg minden, offroad, saját autó műszaki nélkül, aminek tökmindegy, éjjel, és kerteknek haza, meg pár kört a pályán...

amúgy egész nap azzal mészkáltam, de magánterület volt úgyhogy semmi gond:)

2011. nov. 28. 21:44
 2/19 anonim ***** válasza:

Kényes kérdés:), de legyünk őszinték.

Vezettem már ittasan.

Úgy, hogy nagyon bevoltam nyomva még soha. Pár sör után viszont már fordult elő párszor (kb. 4-5 alkalommal).

Kismotort viszont nyaranként gyakran vezetek egy-két sör után. Van egy törzs helyünk a barátaimmal és általában nyáron minden nap beülünk oda este meginni egy-két sört. Ide vagy bringával vagy a kis Vepámmal megyek.

21 éves vagyok.

2011. nov. 28. 21:57
 3/19 anonim ***** válasza:
Igen, vezettem. Nem rendszeresen. Volt, amikor közepesen voltam ittas, volt amikor csak egy kicsit, egy-két sör után egy-két órával, ha még az ittasságnak számít. Nem volt semmilyen veszélyhelyzet egyik alkalommal se. Annak azért a tudatában voltam, hogy az érzékszerveim némileg letompultak, és jobban figyeltem.
2011. nov. 28. 22:04
 4/19 anonim ***** válasza:

nem rendszeresen, de kb 2 havonta előfordul

egy sör, vagy max egy pohár pezsgő

egyszer vezettem segg részegen, mert a többiek magukról sem tudtak

19

2011. nov. 28. 22:25
 5/19 anonim ***** válasza:

Néhányszor előfordult 18-19-20 éves koromban, azóta nem.

Az esetek többségében annyira részeg voltam hogy nem is emlékszem rá, csak fényképek és az ismerősök "élménybeszámolói" alapján sejtem hogy mik történtek.

Ha csak egy sört iszom akkor nem merek vezetni, mert félek hogy megállít a rendőr; ha bennem volt egy 0,7-es Unikum és még egy féltucat sör, akkor minden mindegy, mehetünk..

De ez több mint öt éve volt. :)

2011. nov. 28. 22:54
 6/19 anonim ***** válasza:

Én meg csak szívesen kipróbálnám.Kíváncsi vagyok,milyen lenne,ha fosrészegen autóba ülnék.

Igazából csak a rutinpályán ülnék a volán mögé és ott tesztelni,de félek a rendőröktől.Ha úgy elkap,hiába mondom neki,hogy én csak kíváncsi voltam:D

2011. nov. 28. 23:57
 7/19 anonim ***** válasza:
...24 vagyok.
2011. nov. 28. 23:59
 8/19 anonim ***** válasza:

igen, pont most hétvégén. elég béna voltam, és csak ki akartam próbálni, de nem égtem a vágytól anniyra, mint alapesetben. 3 felest ittam előtte.

szóval engem tuti nem ittas vezetésért fognak elkapni.

inkább gyorshajtás vagy más szabálytalanság.

egyébként sem lenne túl nyugodt a lelkiismeretem, ha piásan csinálnék valami kis balesetet, még ha nem is lenne jelentős személyi vagy vagy vagyoni kár.

24 éves vagyok, még nincs is meg a jogsim, most csinálom, de előfordul, h vezetek forgalomban, ami szintén törvénybe ütköző. :)

2011. nov. 29. 00:12
 9/19 Napkiraly ***** válasza:
100%
Régen vezettem ittasan. Volt hogy járni már nem tudtam de vezetni igen. Balesetmentesen, biztonságosan vezettem mert tudtam hogy részeg vagyok. Lassan mentem, megfontoltan. Aztán elkaptak a kékek (ennek közel 10 éve), de nem büntettek meg, hanem megígértették velem hogy soha többé nem vezetek ittasan (én sem hittem el, ők is részegek lehettek), és elengedtek. Az ígéret szép szó, betartom azóta is.
2011. nov. 29. 00:36
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Kamionozok, tehát nem vezetek ittasan, mert a jogsim a munkám.

Egyszer vezettem pár sör után, földúton, hát parás volt :)

Viszont ismerek több sofőrt akik simán vezetnek pár sör+feles után.

2011. nov. 29. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!