Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vezettél már valaha ittasan?

Vezettél már valaha ittasan?

Figyelt kérdés
Ittas ebben az értelemben a kreszben leírt megendedett alkoholszintnél többet elfogyasztottat jelent. Mennyire voltál részeg? Miért vezettél te? Éreztél valami nehézséget az ittasságból adódóan?
2011. júl. 18. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer kipróbáltam, persze nem forgalomban, hanem lenn voltunk egy régi rutin- pályán, és ki akartam próbálni milyen. Megmaradt a véleményem, hogy soha nem fogok ittasan vezetni. Olyan szinten tompultak voltak a reflexeim és a látásom, hogy ha közúton vezettem volna, tuti lett volna baj... El is ítélem azokat, akik ittasan vezetnek.....
2011. júl. 18. 18:36
 2/8 anonim válasza:
Egyszer. Rendesen letompultak a reflexeim. De megfogadtam soha többé. nekem nem ér annyit, hogy az autónak baja legyen, vagy a rendőr megvágjon 300 rugóra, vagy netán vki meghaljon miattam.
2011. júl. 18. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyszer, egy sör után, elhagyott úton, mert aki eredetileg vezetett volna, nagyon béna volt. Forgalmas helyen persze átadtam neki. Amúgy semmi rossz nem volt benne, egy sört jó esetben nem érez meg egy férfi.

Amúgy szimulátorozás közben jól látható az alkohol hatása, hogy 3-4 sörig fokozatosan javulnak a köridők, afölött hirtelen romlanak.

2011. júl. 18. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, többször, de az utolsó alkalom is kábé öt éve volt.

Nem vagyok büszke rá, de így arc nélkül el lehet mondani.

Általában haveri társasággal nyaralás közben szokott ilyen történni. A legtöbbre csak elmondás alapján emlékszem, ha egy kicsit is képben lettem volna biztosan nem engedek pl. rajtam kívül hét embert az ötszemélyes kocsiba. Állítólag közlekedtem egyirányú utcában szemben, jóval a megengedett sebesség fölött. Egy másik alkalommal állítólag kézifékkel forgolódtam a Balaton-parti település minden kereszteződésében. Az egyik évben pedig oda-vissza rajcsúroztam a göröngyös földúton 70kmph felett.

Ez van, ha megiszok egy üveg Unikumot pár sörrel képszakadás történik és nem számítanak a szabályok amiket józanul betartok. De megúsztuk, túléltük és már "megokosodtam".

2011. júl. 18. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen sajnos elég gyakran de egyáltalán nem vagyok rá büszke sőt próbálok leszokni róla mert tudom hogy balesetet is csinálhatok + sok a büntetés :D
2011. júl. 18. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Biciklit, de nem voltam részeg csak ittam előtte alkohol.
2011. júl. 19. 07:43
 7/8 anonim ***** válasza:

vasárnap reggelente általában ko-n vezetem haza azt az 5-7 km-t.

kb 1 üveg absolut vodkát tolok be szombatonként, ráalszok havernál pár órát és go.

nem érzem h nagyon tompulna a reflexem. pl: időben lefékeztem multkor is h ne csapjam el a nyulat mikor váratlanul az útra ugrott.

nem megyek sokkal 60-80 közt és ha lehet követek vkit. csak legyen huzat a kocsiban mert a friss levegő sokat segít.

2011. júl. 21. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:
11:04 És ha már "ráalszol" a haverodnál, akkor miért nem alszod ki magad rendesen? neked is jobb lenne bizonyára, ha megállítana a rendőr, nem menne plafonra a szonda és nem vennék el a jogsid. Az meg, hogy egyszer le tudtál fékezni egy nyúl előtt, még nem feltétlen azt jelenti, hogy ez minden esetben így fog történni....
2011. júl. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!