Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha villogtatnak, honnan...

Ha villogtatnak, honnan tudjam, hogy mit akarnak?

Figyelt kérdés

3 hónapja van jogsim, de még mindig nem egyértelmű néha, hogy ki, és miért villogtat.

Van, hogy a szembe jövő, pedig nem égett a refi, se nem mentem gyorsan, se nem közel.

Akkor sávváltásnál is indexeltem, és néztem a tűkrőt, és a mögöttem jövő villogtatott.

Ilyenkor honnan tudja, hogy ki, és mit akar?

2011. szept. 22. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

multkor nekem is villogtak, megnéztem nincs-e rajt a refi, nem volt...

itthon vettem észre a garázsba járva este hogy magasra volt állítva fényszóró, az és zavaró...

am én csak trafinál villogok, meg ha rajt a reflektor és zavar, bár nappal nem nagyon zavar mert általába napszemüvegbe vagyok.

éjjel meg rajt a reflektor valakinek velem szembe, én is bekapcsolom, ha én vakulok vakuljon ő is, és volt olyan hogy akkor se vette le...

2011. szept. 26. 20:20
 12/14 Feli Sziti válasza:

Az utakon mindenféle ÁLLATOK közlekednek... :D :D

mint ezek: http://www.youtube.com/watch?v=DuYMkHIMY6c

nem vágom, mit csinálnak, de nagyon nagy :D :D

2011. szept. 26. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:
járom európát és rá lehet jönni ,hogy mit akar a másik!!! egy év múlva ,ha vezetsz rendszeresen te is fogod vágni!! ja van olyan mikor rossz az út és ez látszik villogásnak!!!
2011. szept. 26. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Sokan amikor indexelsz és villognak, hogy menj be elé, majd te elakadás jelzővel megköszönöd, utána még villognak egyet, hogy szívesen. Egyébként jelenthet sok mindent. Pl. lehet, hogy nincs jól becsukva az autód, meg úgy ezerféle dolog. Egyébként akire te gondolsz, az lehet nem is neked villogott, hanem a szembejövőnek. Amúgy azért is szoktak villogni, ha valaki elé index nélkül elindulsz egy kis utcából, úgy, hogy neki fékeznie kell, az ilyenekre én is szoktam villogni, mert veszélyes, ha nem tartják be az elsőbbségadás táblát és kihajtanak a főútra. De vannak akik egyszerüen levillogják az előttük egyedül haladó autót, hogy menjen át másik sávba, hogy az nyugodtan végig száguldhasson. Nem csak autópályán, városban is látni ilyet sokszor.
2011. szept. 27. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!