Vakmerő volt vagy én vagyok túl félős?
Figyelt kérdés
Ma sógorom fia vitt be kocsival dolgozni, mert a fiam nem ért rá. Ő friss jogsis még, aztán életében nem vezetett még hóban, ez volt neki az első. Azzal szórakozott egész úton, hogy belement a sáv közepén felgyülemlett latyakos hóba aztán éreztem, hogy nagyon instabil az autó, kanyarokban csúszott is.
Én féltem, ő meg nevetett rajtam. Most én vagyok ennyire félős vagy ő volt túl vakmerő?
Férjem meg a fiam mellett szoktam ülni és mindketten nagyon megfontoltan vezetnek, szeretek melléjük beülni, ez nekem most nagyon szokatlan volt.
tegnap 16:16
11/12 anonim válasza:
Szerintem, ha utasunk van az autóban, akkor illik úgy vezetni, hogy ő kényelmesen érezze magát. Egyedül meg mindenki úgy ökörködik, ahogy akar, és ahogy lehetőleg nem tesz kárt senkiben. Én legalábbis ehhez tartom magam.
12/12 anonim válasza:
14 évesen amikor vittem a nőmet szülni akkor is esett a hó végig tiportam 160-al nem csúszott meg Angelonak sem lett semmi baja most 13 és születésnapjára egy X6-ot veszek neki mert X3-ba fél!!! Szóval milyen autó volt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!