Miért vág ki elém a busz lakott területen belül?
Kissé hevenyészett, nem igazán korrekt, nem teljes leírása a szitunak.
Zöldfülű vagy, majd belejössz. Most legalább megtanultad, hogy hiába van jogosítványod, még nem tudsz vezetni.
Szemben a barna 5 emeletes épület van 100 méterre. Ha ott kifordul egy lassú busz, akkor leveszed a gázt pár másodperecre és csóközön. A közlekedés számtalanszor kompromisszumokkal jár (normál esetben, a motorosok részéről jellemzően örömmel fossák szájba a szabályokat és közlekedési elveket, neked magyarázzam ugye...) Értem, én hogy a k. anyját a buszvezetőnek, ha nem áll vigyázba, mikor a horizonton megjelenik egy motoros, de te nem voltál képes részt venni a normál forgalomban.
"Sajnos anyagi kàros balesetet okoztam, nekimentem egy útszélén parkoló kisteherautónak."
Nem tud vezetni. Ebből következik az, hogy közlekedni sem.
Jó lett volna kamerát használnod kérdező, de mint már említettem, szerintem nem nagyon életszerű, hogy a buszvezetők "kivágnak", autós tapasztalataim alapján, meg a 100 méter is furcsa.
Ha neked a helyszínelők ezt mondták és te pontosan továbbítottad ide, például.
Kerékpáros rutinod van egyáltalán, gyerekkori beidegződések játszanak, vagy csak úgy belevágtál ebbe a motorozásba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!