Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért vág ki elém a busz...

Miért vág ki elém a busz lakott területen belül?

Figyelt kérdés
Motorral haladtam, 100 méterre tőlem kivágott elém. Friss jogosítványom van, megijedtem és elkezdtem rángatni a kormànyt. Sajnos anyagi kàros balesetet okoztam, nekimentem egy útszélén parkoló kisteherautónak.

nov. 14. 16:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
66%

Kissé hevenyészett, nem igazán korrekt, nem teljes leírása a szitunak.

Zöldfülű vagy, majd belejössz. Most legalább megtanultad, hogy hiába van jogosítványod, még nem tudsz vezetni.

nov. 14. 21:45
 22/31 anonim ***** válasza:
51%
Vezetni tud, közlekedni nem.
nov. 14. 21:54
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
100 méter, és kivágott... értem. Hát... éticsigát ne akarj gyűjteni, mert mire lehajolsz érte, huss! elszalad.
nov. 15. 00:47
 24/31 anonim ***** válasza:

[link]

Szemben a barna 5 emeletes épület van 100 méterre. Ha ott kifordul egy lassú busz, akkor leveszed a gázt pár másodperecre és csóközön. A közlekedés számtalanszor kompromisszumokkal jár (normál esetben, a motorosok részéről jellemzően örömmel fossák szájba a szabályokat és közlekedési elveket, neked magyarázzam ugye...) Értem, én hogy a k. anyját a buszvezetőnek, ha nem áll vigyázba, mikor a horizonton megjelenik egy motoros, de te nem voltál képes részt venni a normál forgalomban.

nov. 15. 01:04
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos anyagi kàros balesetet okoztam, nekimentem egy útszélén parkoló kisteherautónak."

Nem tud vezetni. Ebből következik az, hogy közlekedni sem.

nov. 15. 01:14
 26/31 anonim ***** válasza:
Az a jó a hideg időben, hogy eltakarodnak a kipufogóbömböltető kisfütyisek.
nov. 15. 01:16
 27/31 anonim ***** válasza:
Lakott területen kívül nem gond?
nov. 15. 06:02
 28/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem vágott ki eléd. Jogsi nélkül meg ne vezess. Ismerni kellene a szabályokat mielőtt kimész a forgalomba
nov. 15. 07:31
 29/31 anonim ***** válasza:
Jogosítványa van ugyan, közlekedhet, állítólag ismeri a szabályokat, be is tartja. De ez nem jelenti azt, hogy ténylegesen tud is vezetni.
nov. 15. 20:02
 30/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Jó lett volna kamerát használnod kérdező, de mint már említettem, szerintem nem nagyon életszerű, hogy a buszvezetők "kivágnak", autós tapasztalataim alapján, meg a 100 méter is furcsa.

Ha neked a helyszínelők ezt mondták és te pontosan továbbítottad ide, például.

Kerékpáros rutinod van egyáltalán, gyerekkori beidegződések játszanak, vagy csak úgy belevágtál ebbe a motorozásba?

nov. 15. 20:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!