Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bírságoltak-e már meg Stop...

Bírságoltak-e már meg Stop tábla figyelmen kívül hagyása miatt?

Figyelt kérdés
Mennyire?Jogosnak érezted( mármint indokoltnak a Stop táblát), vagy indokolatlannak?
ma 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem.
ma 18:23
 2/9 BeefEater ***** válasza:
100%
Nem.
ma 18:45
 3/9 eddiboy ***** válasza:
100%
Engem sem, de mostanában nagy divat lett, úgy hallottam. Én, amíg a házam melletti parkolóból kijutok a főútra, 4 totál indokolatlan STOP tábla kellett mell elmennem. Jó, esetleg az utolsó, a főútra kihajtó előtti talán indokolt. De van közte olyan, ahol lassítás nélkül látom, ha nem jön senki.
ma 18:47
 4/9 eddiboy ***** válasza:
100%
A kellett mell, wz mellett kell akart lenni. :-)
ma 18:48
 5/9 A kérdező kommentje:
De érdekes hogy néha teljesen belátható kereszteződésbe is kirakják, néha meg beláthatatlanba is csak macisajtot tesznek.
ma 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, pedig vannak helyek, ahol közlekedésmérnökként felülírom. Tudom, ez a rendőrt nem fogja érdekelni. Bár olyan EAK-os kereszteződések is vannak, ahol megállok, mert egyszerűen másképp nem biztonságos.

Az ilyen össze-vissza táblázást főleg az önkormányzatok szokták összehozni, a BKK is nagyon okosnak hiszi magát Budapesten, mindenek előtt a kerékpáros lobbi... Országúton nem szokott ilyen gond lenni, a közútkezelő tudja, hogy mi az a látóháromszög.

ma 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer megállított a rendőr emiatt december 23 este egy olyan faluban, ahol szerintem az egész faluban nem volt még egy mozgásban lévő autó.

Végül karácsonyra való tekintettel egy ejnye-bejnyével elengedett.

ma 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem. Mondjuk én megoldom azzal, hogy egy pillanatra megállok, ha nem is a STOP vonalában, de még mielőtt behajtok a kereszteződésbe.

Olyan volt már, hogy az előttem lévőt kivették rendőrök, mert jelét sem mutatta annak, hogy meg akarna állni, lendületből kanyarodott. Én lelassítottam, meg nem álltam teljesen de szinte lépésben gurultam és nem is vettek ki.

ma 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, soha
ma 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!