Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Este megállított a rendőr...

Este megállított a rendőr mert szerinte nem adtam elsőbbséget neki pedig én nem is láttam hogy jön,megnézte a személyimet és akart volna pénz bírságot kiszabni de végül elengedtek bírság nélkül.Ez most figyelmeztetés volt vagy fognak valamit küldeni?

Figyelt kérdés

nov. 4. 02:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szabtak ki bírságot akkor ezt megúsztad

Csak figyelmeztettek

nov. 4. 02:24
 2/7 anonim ***** válasza:
4%
Minek álltál meg? Nem kell, rendőrök fele nem használhat kék lámpát mert külön vizsga. Ez már nem az a rendőrség ami 15 éve volt. Akkor féltél tőlük megértem. Most így felesleges.
nov. 4. 04:22
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Amikor kék villogót látsz, nem mérlegeled, hogy az illető jogosan használja-e, nem is szabad mérlegelned...
nov. 4. 06:56
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Amelyik rendőr kék villogóval megy címre az nem fog útközben még igazoltatni egy autót csak azért mert nem adott elsőbbséget. Kikerülik amikor tudják és mennek tovább a címre.

Szóval valószínűleg az a rendőr megkülönböztető jelzés nélkül haladt.

nov. 4. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ilyet azért bőven látni. Múltkor Soroksári úton 70-es táblánál a rendőr ment jelzés nélkül (tehát szabálytalanul) a buszsávban 40-nel, a külső sáv sem mert 40-nél gyorsabban menni. De olyat csinálhat, hogy amint szabálytalankodót lát, levillantja kékkel. Na meg extrém de szinte mindennapi példa: amikor konvoj és rendőri kísérlet nélkül kínaiak fekete autója kék villogóval közlekedik, akkor is lehúzódsz. Hiába valószínű, hogy jogszerűtlen a kék villogója, nem a közlekedési szituációban kell ezt mérlegelni és nem is az egyszeri közlekedőnek, a hatóságok dolga (lenne) utánajárni, nem nekem önbíráskodni az úton, hogy a kék villogóról elhiszem-e, hogy jogosan használják.
nov. 4. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Az az igazi kifogás, hogy azért nem adtál elsőbbséget, mert észre se vetted, hogy kellett volna xd

Megúsztad figyelmeztetéssel, ennyi

nov. 4. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ti milyen kék villogóról beszéltek, ilyen nincs a kérdésben.
nov. 5. 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!