Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az miért van, hogy amikor...

Az miért van, hogy amikor autó és motoros ütközik, akkor az esetek több, mint 90 százalékában az autós a hibás?

Figyelt kérdés

okt. 23. 21:00
1 2 3
 1/25 MGéza ***** válasza:
34%
Ezt nem tudom hol olvastad. De sok autós hajlamos nem csak motort, hanem bárminemű kétkerekű járművet sávon belül, nem megfelelő oldaltávval előzni, hogy a direkt ráhúzásról ne is beszéljünk. Sok baleset van lámpás kereszteződéseknél, mert a motoros előresorolhat álló sor mellett jobbról és gyakran nem számítanak rá, jobbra kanyarodáskor meg oldalba verik. Úgy kapásból ezeket tudom felsorolni amikor feltétlen autós hibájából következnek be.
okt. 23. 21:03
 2/25 anonim válasza:
96%
Honnan ez a statisztika?
okt. 23. 21:08
 3/25 anonim ***** válasza:
76%
Az állításod szimplán nem igaz.
okt. 23. 21:12
 4/25 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem igaz, amit írsz!
okt. 23. 21:20
 5/25 anonim ***** válasza:
62%
Azért van, mert nincs.
okt. 23. 21:46
 6/25 anonim ***** válasza:
31%
#1 Mert kresz szerint szabad sávon belül előzni egynyomon haladó járművet, arról nem tehetnek ha a motoros nem húzódik le jobb szélre ahogy szabályos. Szóval ez kapufa.
okt. 23. 22:08
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
A kérdésben szereplő állítás szimplán nem igaz. Sőt, inkább a motorosok lehetnek nagyobb arányban hibásak.
okt. 23. 22:59
 8/25 MGéza ***** válasza:
65%
#6: A KRESZ szerint biztonságos oldaltávval előzhetsz. Nagymotort feltételezve, sávon belül hogyan oldod meg? Sehogy.
okt. 24. 00:01
 9/25 anonim ***** válasza:
7%
#8 Mi a f@szért vesz nagymotort ha nem megy? Márpedig aki normálisan megy azt miért előznék meg?
okt. 24. 00:40
 10/25 anonim ***** válasza:
65%

#9 Képzeld, nem minden motoros egy beteges száguldozó, van aki csak kényelmesen kirándul, vagy éppségben haza szeretne érni. Persze eggyesek fejéből nem lehet kiverni azt a beteges 200km/órát, mert hogy minden motoros ennyivel megy,pedig nem.

Nekem is simán elég, a 8-as főúton a megengedett 110-es tempó,miközben az autósok többsége ott 140-150-el megy, és volt, hogy az autós már mellettem elkezdett visszatérni az én sávomba. De jártam úgy,még 50-es motorral,hogy a belső sávba sem ment át.

Napokban egy robogós elé hajtott ki az autós itt Székesfehérváron, és őrá aztán nem lehet azt mondani, hogy gyorsan ment.

Az uj kreszben nyugodtan engedelyezhetnék a motorra szerelhető kiegészitő világításokat,főleg a mostani apró projektoros lámpákkal felszerelteken lenne hasznos.

okt. 24. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!