Az miért van, hogy amikor autó és motoros ütközik, akkor az esetek több, mint 90 százalékában az autós a hibás?
#9 Képzeld, nem minden motoros egy beteges száguldozó, van aki csak kényelmesen kirándul, vagy éppségben haza szeretne érni. Persze eggyesek fejéből nem lehet kiverni azt a beteges 200km/órát, mert hogy minden motoros ennyivel megy,pedig nem.
Nekem is simán elég, a 8-as főúton a megengedett 110-es tempó,miközben az autósok többsége ott 140-150-el megy, és volt, hogy az autós már mellettem elkezdett visszatérni az én sávomba. De jártam úgy,még 50-es motorral,hogy a belső sávba sem ment át.
Napokban egy robogós elé hajtott ki az autós itt Székesfehérváron, és őrá aztán nem lehet azt mondani, hogy gyorsan ment.
Az uj kreszben nyugodtan engedelyezhetnék a motorra szerelhető kiegészitő világításokat,főleg a mostani apró projektoros lámpákkal felszerelteken lenne hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!