Mire utal, ha valaki az összes autót leelőzi az autópályán? Miért jó ez?
Két dolog lehet
Az egyik hogy meg akarja mutatni hogy ő mindenkit le tud hagyni mert olyan menő kocsija van
A másik csak haladni akar vagy beállni a tempójára. Egyébként a gyakorlott sofőrök tudják hogy nem jó nagy tömegben menni mert figyelni kell a másikra, nem tudod honnan jött, mennyire fáradt, milyen állapotban van úgyhogy én is szeretek annyira menni hogy inkább mögöttem legyen a többség.
Nem kell annyira túlgondolni.
Nem mindenki akar egy rohadt szolga lenni aki libasorban megy.
Én ilyen vagyok, és nem utal semmi általad ledegradálóan kicsinyes és irigy viselkedésformára.
Nincsen kontrollmániám, sem versenyként nem tekintek rá, az önbizalmam is köszönöm szépen rendben van és még a stressz faktorom sem ezen múlik.
Egyszerűen szeretek haladni, az autópálya meg erre való, hogy haladjunk biztonságos körülmények között. Hiszen önmagában nem a nagy sebesség a veszélyes, hanem a valóban agresszív vezetési formák veszélyesek, mert lehet valaki agresszív 130-al is ha a 110-el előző s**ggébe mászik.
Attól függ, én pl volt hogy úgy "előztem végig mindenkit", hogy én mentem egyedül a szabályos maximális megengedett sebességgel, a többiek 100-110 körül tötyögtek. (NEM volt időjárási, látási, útminőségi vagy egyéb oka)
Nem fogok lassabban menni csak azért, mert mások ennyire ráérnek.
Mindig olyan jön ezzel a "kis farok kompenzálása" szöveggel, aki képes Pesttől Szegedig leballagni 90-el végig a belső sávban.
Ennek az oka:
-ennyit megy max. az öreg kotlája
-nem mer gyorsabban menni
-spórol a benzinnel.
Szabadon választott. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!