Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mire utal, ha valaki az...

Mire utal, ha valaki az összes autót leelőzi az autópályán? Miért jó ez?

Figyelt kérdés
Kontrollmánia, versenyszellem, önbizalomhiány vagy stresszlevezetés?

szept. 24. 09:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%

Két dolog lehet

Az egyik hogy meg akarja mutatni hogy ő mindenkit le tud hagyni mert olyan menő kocsija van

A másik csak haladni akar vagy beállni a tempójára. Egyébként a gyakorlott sofőrök tudják hogy nem jó nagy tömegben menni mert figyelni kell a másikra, nem tudod honnan jött, mennyire fáradt, milyen állapotban van úgyhogy én is szeretek annyira menni hogy inkább mögöttem legyen a többség.

Nem kell annyira túlgondolni.

Nem mindenki akar egy rohadt szolga lenni aki libasorban megy.

szept. 24. 11:53
 22/31 A kérdező kommentje:
Inkább a kocsiját akarja mutogatni, ahogy őt ismerem. Még kérdezgette is, az én apukám milyen kocsit vezet.
szept. 24. 12:28
 23/31 anonim ***** válasza:
27%

Én ilyen vagyok, és nem utal semmi általad ledegradálóan kicsinyes és irigy viselkedésformára.

Nincsen kontrollmániám, sem versenyként nem tekintek rá, az önbizalmam is köszönöm szépen rendben van és még a stressz faktorom sem ezen múlik.

Egyszerűen szeretek haladni, az autópálya meg erre való, hogy haladjunk biztonságos körülmények között. Hiszen önmagában nem a nagy sebesség a veszélyes, hanem a valóban agresszív vezetési formák veszélyesek, mert lehet valaki agresszív 130-al is ha a 110-el előző s**ggébe mászik.

szept. 24. 13:22
 24/31 A kérdező kommentje:
Én arról beszélek, hogy 200+ megy. Nincs okom irigykedni rá, tekintve hogy a férfi udvarol is nekem.
szept. 24. 13:35
 25/31 anonim ***** válasza:
Emlegetik valahol, sietnie kell.
szept. 24. 14:25
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, én pl volt hogy úgy "előztem végig mindenkit", hogy én mentem egyedül a szabályos maximális megengedett sebességgel, a többiek 100-110 körül tötyögtek. (NEM volt időjárási, látási, útminőségi vagy egyéb oka)

Nem fogok lassabban menni csak azért, mert mások ennyire ráérnek.

szept. 24. 15:07
 27/31 anonim ***** válasza:
48%
Kicsi a farka es ezzel kompenzal.
szept. 24. 16:03
 28/31 anonim ***** válasza:
Régebben én is úgy közlekedtem autópályán, hogy simán beálltam 150-170 km/h tempóra, aztán toltam neki, mindenkit előztem. Csak úgy meg sokat fogyaszt a kocsi, a benzin meg drágább lett, így most már 130-at igyekszem tartani
szept. 26. 13:46
 29/31 anonim ***** válasza:
42%

Mindig olyan jön ezzel a "kis farok kompenzálása" szöveggel, aki képes Pesttől Szegedig leballagni 90-el végig a belső sávban.

Ennek az oka:

-ennyit megy max. az öreg kotlája

-nem mer gyorsabban menni

-spórol a benzinnel.

Szabadon választott. 😁

szept. 27. 08:14
 30/31 anonim ***** válasza:
Kicsi a pöcörője, valamivel kompenzálni kell.
szept. 28. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!