Ma amikor felmentem az autópályára, és be kellett csatlakoznom bepárásodott a szélvédő, a munkatársam benyomott valamilyen gombot, és eltűnt a pára, de nagyon beijedtem. Mit csinálhatott a munkatársam, hogy eltűnt a pára?
Figyelt kérdés
aug. 10. 00:00
2/31 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg a szerencsétlent, hogy mit nyomott meg? :D Ott volt melletted...
3/31 anonim válasza:
A szélvédőre kapcsolta a szellőzést, bekapcsolta a klímát vagy a szélvédő fűtést.
Felszereltségtől függ.
A munkatársad nyomkodja az autódat és meg sem kérdezed, hogy mit nyomkod? :D
4/31 anonim válasza:
Elég ha a külső keringetésre kapcsoljuk be.
5/31 A kérdező kommentje:
És meleget kell?
aug. 10. 08:38
6/31 A kérdező kommentje:
Azért nem kérdeztem meg ,mert külföldi
aug. 10. 08:39
9/31 anonim válasza:
Bepárásodik a szélvédő akkor két dolgot tehetsz
Lehúzod az ablakot vagy bekapcsolod a klímát.
Az ablak lehúzás autópályán nem biztos, hogy olyan kellemes. A klíma jobb választás. Egyébként klímát 3-as fokozatba rakva pár másodperc alatt eltűnteti a párát. A lehúzott ablaknak hosszabb idő kell, hogy lehúzza a párát.
10/31 anonim válasza:
Annyira nyomjátok azt a szar légkondit, de amelyikbe nincs annak se szabad bepárásodni soha.
Simán a külső levegőt kell nyomatni és nem fontos hogy meleg legyen.
Ha a fűtőradiátorból nem nyomja a folyadékot akkor nem párásodik be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!