Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az M0 autópályától lakom nem...

Az M0 autópályától lakom nem messze. Sajnos a betonból készült burkolat nagyon hangos. Elképzelhető hogy valamikor aszfalt kopóréteget húznak az elhasználódott betonra ?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a beton sokkal tartósabb, de költségesebb is.

Viszont nagyon zajos és esőben sokkal csúszósabb is.

2024. aug. 6. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem valószínű, láttad te milyen minőségűek az utak Budapesten? Igazából Kőbányán láttam legrosszabbnak, majd szétesik az autó egy normál tempótól. Ehhez képest egy kis zaj mit számít...
2024. aug. 6. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában biztos hogy nem.
2024. aug. 6. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, ha majd felújításra fog szorúlni a burkolat melyik alternatívánaj lehet nagyobb esélye. Új beton régeg de akkor a régít teljesen el kell távolítani vagy aszfaltot húznak a betonra.

Valamikor el fog következni a felújítás, mint ahogy sok helyen cserélik a burkolatot az autópályákon.

Teljesen egyetértek sok helyen rossz vagy kritikán alúli a burkolat minősége az országban.

2024. aug. 6. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Inkább zajvédő falat kéne építtetni.
2024. aug. 6. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem fognak aszfaltot húzni rá, direkt készült betonból. Sokkal ellenállóbb a nehéz gépjárművekkel szemben (a beton "szereti", ha nyomják, az aszfalt túl puha).

Egyébként autóút.

aug. 13. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!