Hallani néha olyan esetekről, hogy a büntetőfékező pluszban még kiszáll az autóból, hátramegy az autóhoz, aminek befékezett, feltépi a sofőr ajtaját és balhét vagy verekedést kezdeményez. Ez mégis hogy történhet meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem, az autó sofőrje, amikor látja, hogy a büntetőfékezős b*lf*sz kiszáll és közeleg, miért nem zárja le az autó ajtaját? Én biztos azt tenném. Nyilvánvaló, hogy nem azért jön, hogy útbaigazítást kérjen vagy az időjárásról bájcsevegjen.szept. 18. 21:49
11/18 anonim válasza:
#2 tényleg téged kellene tökön rúgni ilyen tanácsért.
12/18 A kérdező kommentje:
Nyilván az is egy megoldás, hogy eleve bezárod az ajtókat, amikor elindulsz. Csak így, ha esetleg baleset ér, annál nehezebben tudnak kiszedni.
szept. 25. 10:26
13/18 anonim válasza:
Olyanról hallottam, hogy büntifékezett, aztán kiderítették ki volt és egy évre bevonták a jogsiját, újra kellett vizsgázni, perkálni. Megérdemelte.
14/18 retektorta válasza:
#11 Pedig igaza van, csak elfelejtette hozzátenni, hogy gázsprével a kézben szállunk ki. Én már fújtam pofán kötözködő polgártársat, utána már nem akart verekedni.
15/18 A kérdező kommentje:
14: Megkérdezhetem, hogy történt? Én is mindig hordok magamnál spray-t, de még nem kellett használnom.
okt. 9. 11:43
16/18 anonim válasza:
Nekem eleve olyan kocsim van, ami bezár induláskor. Viszont a régieket is folyamatosan zárjuk, apám így tanította. Katona volt, náluk ez volt a szabály, ezt tanulta meg.
Gyerekkoromban volt pár ilyen eset, apu mindig kiszállt, mi magunkra csuktuk az ajtókat. Soha nem volt egy hangos szó sem aputól, ellenben halálra irritálta a nyugalmával meg a logikus gondolkodással a hülyéket.
17/18 A kérdező kommentje:
16: De ez az induláskor bezárás hogy működik pontosan? Ha lefékezel, akkor nem nyitja ki az ajtót ugyanígy automatikusan? Vagy azt csak akkor csinálja, hogy ha leveszed a gyújtást?🤔
tegnapelőtt 09:41
18/18 anonim válasza:
Csak akkor nyitja ki az összes ajtót, ha leállítottam a motort és kiszálltam a kulccsal a zsebben. Illetve külön is vezérelhetem az ajtókat. Toyota RAV4 2023 gyártmány.
Ha lefékezek miért nyissa ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!