Miért nem tudnak sokan normálisan vezetni?
„...nevetséges, hogy egy jót motorozni se tud az ember”
Ez nem nevetséges hanem a szomorú kővalóság, főleg ha nagyvárosi forgalomban motorozgatsz. Nézz más hobbi után mielőtt kinyírnak.
Szörnyű veszélyes az élet, jó hogy észrevetted!
Add el a motort, maradj otthon, ne menj sehova!
Hát hallod hogy lehetnek ilyen gonoszak veled hogy nem idexelnek neked.
Bele is szédültem olyan rossz volt olvasni a fájdalmad.
Ha ennyire rá vagy izgulva az indexelésre akkor szerintem menj gyalog ugyanis ha erre hagyatkozol nagyon rossz közlekedő vagy. Nem ők hanem te vagy az életveszélyes.
6: "sok olyan ember szerez jogsit akit még gyalog is max pórázon szabadna utcára engedni"
Ez jó mondás, följegyzem magamnak! :-))))
És sajnos teljesen igaz.
Én az élet más területén is tapasztalom, hogy az emberek egyre igénytelenebbek és butábbak. Képtelenek logikus következtetéseket levonni a megfigyelésekből. A lehető legprimitívebb demagógiával el lehet őket bolondítani. És 30 éve nem voltak ennyire ilyenek. Valahogy agymosott lett a magyar lakosság.
így vezetek napi 10 órát miskolcon,úgy szeretnék nyugodtan vezetni de nem tudok mert sok a vadorzó,rendesen halálfélelmem van a kocsiba,
elől hátul kamera,meg minden reggel elmondok egy imát.
"Tegnap motoroztam 4 órát a városban és teljesen kiegtem."
Én ezért hagytam fel a motorozással 10 év után. Életveszélyes hobbi lett. Sőt a kerékpározást is csak kerékpárúton művelem, az agyhalott sofőrök miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!