Miért nem tudnak sokan normálisan válaszolni egy olyan kérdésre, amit esetlegesen megkérdeztek már az oldalon?
Most is kérdeztem valamit tök normálisan, aztán egyből jöttek a vótmá emberkék. Után megkaptam hogy csak troll vagyok, már csak a "modi vagy és csak fel akarod pörgetni az oldalt" hiányzik...
Miért fáj sokaknak hogy egy kérdést már töbször is feltettek? Nem tudnak tovább görgetni, ha nem tetszik nekik? V.mi nagyon nem oké ezzel az oldallal...
Használd a keresőt! És akkor nem futsz bele ilyenbe.
Ennyike...
De így szó szerint senki sem tette fel, meg amúgy is 15 évre visszamenőleg nézzem át az összes kérdést? 15 éve még a homokot ettem a homokozóban...
Egyébként meg oké, megint feltették ugyanazt a kérdést, de erre szerintem nem az a helyes reakció hogy "jajj troll" meg "google a barátod". Ha nem tud érdemben hozzászólni, akkor miért szól hozzá? Há'görgessen tovább oszt kész...
Eez az oldal nem arra van hogy ha valamiről gyorsan információót szeretnénk és jobbszeretnénk azt emberi stílusban leírva hallani, akkor csak kiírom, aztán aki tud, az válaszol? Vagy keressgessem fél napig hogy hátha van az eddigi hasonló kérdések válaszai közt egy olyan, ami nekem tetszik? Ha így lenne, akkor szerintem már semmit sem szabadna megkérdezni itt hisz, már úgyis megkérdezték, nem!?
De most komolyan, gondolkodjunk már kicsit fordítva is:
Amikor kiírnád a kérdést, a rendszer megkeresi a "Vót mán" kategóriásan ugyanaz-, vagy hasonló kérdéseket, azaz mindenkinek tálcán kínálja a megoldást.
Ezért nem a válaszolókat, vagy a "troll"-okat kellene elővenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!